Om os

 

 

 

 

 

 

 

 

Møblér med Wengberg & Læderbo i Glumsø

Møbelvirksomheden driver i dag 2 butikker i Glumsø, Møblér med Wengberg har eksisteret siden 1937, hvor den blev grundlagt af Villy Wengberg. I 1985 kom Læderbo til på den anden side af gaden. Danmarks største specialforretning kun med lædermøbler. I dag drives butikkerne af 3. generation af Wengberg-familien, Jan Wengberg.Møblér med Wengberg & Læderbo tilbyder et stort udvalg af produkter til hele Familien Danmark, og vi driver vores butik med passionen om at servicere vores kunder og give dem en god oplevelse, hver gang de besøger butikken.

Møblér – et større udvalg til fordelagtige priser

Wengberg & Læderbo er medlem af kæden Møblér, der giver os mulighed for at sælge vores produkter til fordelagtige priser, lige meget om det gælder møbler, brugskunst, puder, lamper eller noget helt fjerde. Butikkerne rummer et stort udvalg og har også et stort udvalg af spændende brands, som du kender i forvejen. Se blandt andet på reoler fra Montana, produkter fra Naver, Fredericia Furniture og Getama eller vores store udvalg af møbler fra danske designere som Hans J. Wegner, Verner Panton og Børge Mogensen. Læderbo et af Danmarks største studier med Stressless møbler, Italienske sofaer fra Natuzzi og Chesterfield sofaer.

– Butikken har alt, hvad hjertet begærer og meget mere til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalitet & service

Du vil derfor ikke fortryde at tage et smut forbi butikkerne i Glumsø, hvad enten du er på udkig efter lamper, møbler eller andet boliginteriør. Vi leverer endda med vores egne chauffører over hele Sjælland, om du er fra en lille by eller kommer fra store København. Vores trofaste samarbejdspartnere gør desuden, at vi også kan levere vores varer til resten af Danmark. Kom og besøg os på Åsøvej 1 & 2, og lad vores medarbejdere hjælper dig videre i købsprocessen.

Generelle forespørgsler – Tøv ikke med at ringe eller sende en mail til os.