Auping

 

Auping er et hollandsk sengefirma, som har specialiseret sig i senge, ligesom mange andre. Forskellen på Auping og mange andre producenter, er at Aupings design skiller sig ud, og giver dig både en god nattesøvn og et pænt soveværelse.

Auping blev grundlagt i 1888, og har derfor over 125 års erfaring i at lave senge til det skandinaviske marked.
Et andet sted hvor Auping skiller sig ud er når det kommer til det miljømæssige aspekt.

Auping er bevidste om den stigende knaphed på energi, mineraler og råstoffer og om vores påvirkning af økosystemerne. Derfor har Aupong etableret et bæredygtigt forhold til deres omgivelser, miljøet og mennesket med en bæredygtig CO2 neutral produktion. 

Hos Møblér med Wengberg har vi udstillet alle deres typer madrasser, og deres stel.
Så i Glumsø har vi et stort udvalg af Auping, så du vil helt sikkert ikke køre forgæves.

 

“Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. Hos Auping har vi det udgangspunkt, at en god nattesøvn altid kan blive bedre. Derfor har Auping i mere end 125 år hver dag arbejdet med passion og nysgerrighed på at finde frem til morgendagens ultimative sovekomfort. Her er høj kvalitet, komfort, design og bæredygtighed i centrum. Hver en Auping seng og madras er designet af vores specialister med øje for detaljer og produceret på vores fabrik i Deventer, Holland.

Aupings produkter vurderes jævnligt af både hollandske og internationale kvalitetsinstanser. For eksempel har den hollandske forbrugerstyrelse igen i 2015 kåret Auping Vivo madrassen som ”Bedst i test”. Forbrugerstyrelsen testede en række madrastyper fra forskellige producenter og importører. Madrasserne blev bedømt ud fra en række aspekter, såsom støtte og fugtregulering. Vivo madrassen var topscoreren, når det gælder levetid og støtte.”

– Auping