Berg Furniture

Berg Furniture blev grundlagt i 1974, og lige fra starten af har de haft stolte håndværkstraditioner. Der har altid været kærlighed til design, og med vægt på det, komfort og kvalitet, der får man et møbel fra Berg Furniture

Berg holder til i Bramming, hvor de også producerer deres møbler – og selvom alt næsten er teknologisk her i 2019, så har Berg Furniture holdt fast i at håndlave deres møbler. 
Læderet der fx. skal bruges til deres læderstole, bliver tegnet op i hånden, og derefter bliver det klippet manuelt ud med saks.

Det er ikke kun i Danmark, hvor Berg furniture har succes. De sælger også deres varer ude i resten af verden, hvor de fx. kan skrive Tyskland og Japan på kortet.

Hos Møblér med Læderbo har vi nogle af deres møbler udstillet, bla.a deres lækre Nasa stol i en lækker blød læder.
Hvis vi har fanget din interesse, så skal du være velkommen til at slå et smut forbi Glumsø.

 

“Berg Furnitures møbler fremstilles af erfarne og dygtige medarbejdere, der alle har øje for kvalitet og detaljer. Gamle håndværksdyder holdes i hævd i alle led af processen. Fra den første, grundige sortering af læderet til optegning og klipning med saks og håndmaskine. De enkelte stykker tilpasses i farve og struktur, så resultatet fremstår smukt og harmonisk. 

Polstring og syning udføres fortsat som rigtigt håndarbejde. Det er efter vores opfattelse den eneste måde at sikre et optimalt og perfekt resultat af højeste kvalitet – og det vil medarbejderne gerne skrive under på. Deres signaturer findes på hvert eneste møbel, og hvert eneste møbel har sin egen produktionsrapport. Et møbel fra Berg Furniture fremstilles med hånd, hjerte og omtanke. 

Glæden ved at skabe og formgive forener håndværksmæssige traditioner med moderne teknik og nye materialer. I tæt dialog med flere af verdens førende specialister og Berg Furnitures faste samarbejdspartnere, udvikles og testes løbende nye teknikker og metoder. 

For eksempel er det matte kromudseende på ben og sokler ikke blot børstet stål, men et resultat af syv forskellige, avancerede overfladebehandlinger. Kun det trænede øje ser forskellen… Og netop derfor gør vi det!”

– Berg Furniture