Brunstad

 I 1941 begyndte den norske fyr, Hjalmar Brunstad at lave møbler, helt specifikt træstole i et lille kælderlokale i Norge.

Hans søn Helge Brunstad, videreførte bedriften med sikker hånd i flere årtier, og Brunstad har udviklet sig til, at være en af Norges ledende producenter af møbler.

Ved hjælp af stor erfaring, dygtige medarbejdere, gode designere og med fokus på kvalitet i alle led, har Brunstad holdt en sikker kurs, i et altid skiftende marked.

 Brunstad har et stærkt ønske om at du skal være stolt af dit nye møbel. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Brunstads sigter altid efter at have de mest komfortable møbler på markedet.

“Du skal glæde dig til, at sætte dig ned, i dit nye møbel. Design. Vi skal altid ligge i forkant med udviklingen – ikke følge den. Dit møbel skal være tidsrigtigt i dag, -og også i fremtiden.”

– Brunstad

Hos Møblér med Læderbo har fokus på deres stole, hvilket gør at vi bl.a. har Brunstads Delta stol stående i udstillingen.
Hvis du vil prøve deres møbler, så kan du altid smutte forbi vores butik i Glumsø, hvor vi står klar til at vejlede dig.