Calia

Italiensk design

 

 I 1965 startede den Italianske Liborio Vincenzo Calia projekt der ville ende med at designe og producere en enkelt slags produkter, der er udtænkt for at få folk til at føle sig godt tilpas, i polstrede møbler. 

I 1992 åbnede Calia en produktion i Italien, i byen Contrada Serritello La Valle hvor de den dag i dag også producerer deres møbler. 

Her mange år efter bliver hans produkter solgt i hele verden, hvilket vil sige at de også er at finde i Glumsø. 

I Læderbo kan vi byde på en række af deres sofaer, samtidig med at vi kan bestille alle deres sofaer hjem, som de producerer.

 

 

Calia Italia blev i 2006 optaget af Eurispes blandt de 100 mest succesfulde virksomheder. Da Calia har bidraget til at give prestige til landet takket være sin historie, virksomhedens mission, proces og produktinnovation og kvaliteten af ​​sine organisatoriske processer. Calia er kendt for deres gode kvalitet i læder, men de laver også møbler i tekstil, til dem er foretrækker det. 

  

Hos Møblér med Wengberg & Læderbo har vi mange af deres modeller stående i udstillingen.
Da de er mest kendt for deres lækre design og deres bløde læder, så har vi begrænset det til at vi kun har møbler fra Calia i læder.

Vi har forhandlet Calia i mange år, og har på den baggrund opbygget en masse viden og erfaring, så vi vil faktisk gå så langt at kalde os eksperter i Calia.