fredericia furniture

 

Fredericia furniture blev etableret i 1911 af NP Ravnsø, og dengang hed virksomheden faktisk Fredericia stolefabrik.
Den dag i dag kan man kigge tilbage på en dansk møbelvirksomhed, som virkelig har formået at slå igennem ude i hele verden. Fredericia kan bl.a. bryste sig af designere som Nanna Ditzel og Børge Mogensen, som har været med til at præge den danske designhistorie igennem en længere årrække.

Fredericia producere deres møbler i Danmark, og er blevet meget kendte for kvalitet og deres typisk danske design.
Generelt har Fredericia været garant for at sætte dagsordenen for dansk design de sidste mange årtier, hvor de har haft design, kvalitet og komfort som deres røde tråd.

Hos Møblér med Wengberg & Læderbo har vi mange af deres klassikere repræsenteret her i i blandt førnævnte design fra Nanna Ditzel og Børge Mogensen.
Vi kan bl.a. byde på stole, spiseborde, sofaborde og bænke fra Fredericia furniture, samt. har vi alle stof- og læderprøver fra dem. Så hvis vi har vakt din interesse, så skal du være velkommen til at slå et smut forbi Glumsø, eller kontakte os på mail elller telefon.

Fredericia begyndte som et grundigt dansk designhus, født af en stolt arv. En arv af ufuldstændig dedikation til perfektion og progression af design håndværk.
Enkle principper fører os sammen i vores ambition om at oprette og levere en samling, som vi tror vil være morgendagens moderne originaler.
Enkle principper, der ærer fremragende kvalitet gennem et omhyggeligt udvalg af materialer, funktionalitet og opmærksomhed på detaljer.

Vi er stolte af vores samarbejde med en omhyggeligt udvalgt cirkel af internationale designere, alle kendte for deres usædvanlige niveau af design integritet, samt vores evne til at identificere og pleje talent.
Alle med ambitionen om at skabe moderne design, der altid er smukt udformet, relevant og æstetisk spændende.

– Thomas Graversen, ejer