Hjelle

 

I starten af 1940érne, mellem bjerge og fjorde i Norge startede eventyret for den virksomhed vi i dag kalder Hjelle.
Det hele fandt sted ved Sykkylven, og hvis du synes at det lyder bekendt, så er det fordi at Stressless den dag i dag laver møbler i samme område.
Dengang i 1940érne begyndte landmændende at bygge møbler til dem selv. i deres lader. 

Nogle af dem var bedre til det end andre, og det var Lars Karl Hjelle.
Lars Karl Hjelle, var nemlig en af ​​disse pionerer indenfor møbler. Han havde et ønske om at skabe flere jobs, så derfor startede Lars Karl virksomheden, LK Hjelle i 1945.

 

Hjelle har igennem flere årtier stået for kvalitet og komfort, hvilket har skabt grundlaget for den virksomhed vi kender i dag.

Hos Møblér med Læderbo, har vi nogle af deres møbler stående, og kan skaffe alt fra deres sortiment.
Så hvis du synes at møbler fra Hjelle passer ind i din stue, så kan du få vejledning til at finde det rigtige Hjelle møbel hos Møblér med Læderbo.

“Hjelle’s essens er altid at skabe smukke, tidløse skandinaviske møbler, der vil vare i generationer fremover – både i form, kvalitet og komfort.
Derfor ser vi tæt på vores dyrebare arv, arbejder tæt sammen med store designere og gør alle vores møbler på vores egen fabrik i Norge.

Vores virksomhed kører på familie kraft. Vores passion for langvarige møbler og vores stolthed i at lave førsteklasses håndværk blev sendt ned fra vores forfædre. Alle vores møbler er stadig lavet i Norge, og de skal alle vare i generationer fremover.

– Hjelle