Klim

 

Klim Furniture har rødder i møbelbranchen helt tilbage til 1929, og råder over en meget stor erfaring inden for både produktudvikling og fabrikation af plademøbler forarbejdet i ædle træsorter. Reolsystemer, vitriner og skænke i et moderne og tidløst design er Klim Furnitures varemærke. Møblerne bliver produceret helt fra bunden på fabrikken i Klim ved Fjerritslev, hvor processen nøje følges og udvikles, så kvalitet og design lever op til den højeste standard på markedet.

Hos Møblér med Wengberg har vi mange af deres reolopstillinger stående, i forskellige træsorter.
I princippet kan man lave en Klim reol på mange forskellige måder, da deres system er meget alsidigt at arbejde i.
Klim har selv lavet et tegneprogram, hvor man kan få lov til selv at tegne din drømme reol ind, så man visuelt kan se hvordan den vil se ud.
Hvis du slet ikke kan få Klim ud af hovedet, og du er brændt inde med en masse spørgsmål, så skal du være velkommen til at besøge os i butikken. 
For ellers kan du kontakte os over mail eller telefon.

“Grundpillen i Klims store reolprogram er et bredt udvalg af grundmoduler, der spænder over 4 dybder, 4 bredder og 8 forskellige højder.
Kombineret med døre, skuffer, bakker m.m. giver dette et meget stort udvalg af færdige reoler.

Derudover produceres der en række specielle moduler, der tilgodeser behovene for placering af fjernsyn, dvd og musikanlæg. Det er således åben for at De at finde den type reol, som matcher de behov og ønsker De måtte have.

Klim Furniture står selv for hele produktionen og det betyder 
at processen fra det rå træ til det færdige produkt bliver fulgt på tæt hold af virksomhedens dygtige medarbejdere.

Klims produktion kombinerer gode danske håndværkstraditioner med moderne produktionsfaciliteter. For hver enkel reoloopstilling bliver træet nøje udvalgt sådan at møblet opnår et smukt og ensartet udtryk.”

– Klim Furniture