Kristensen & Kristensen

 

Kristensen & Kristensen er en dansk, familieejet møbelvirksomhed, som har eksisteret siden 1991. De designer og producerer kvalitetsmøbler med stor fleksibilitet inden for størrelse, farve og udformning.
I forhold til mål på borde er de nogle af de mest fleksible i branchen, hvilket gør det lettere at være sælger i en møbelbutik.

Hos Møblér med Wengberg har vi et kæmpe udvalg fra Kristensen og & Kristensen. Vi har både deres C.M.N. serie, og deres Zet serie, som begge er fyldt op med et hav af forskellige spiseborde, skænke, sofaborde osv.

 

Hvis du bare er lidt interesseret i at høre mere om Kristensen & Kristensen, så skal du være mere end velkommen til at komme forbi butikken i Glumsø.

Vi kan snakke i flere dage om dem, så du skal vælge dine spørgsmål med omhu, med mindre du har afsat et par dage i kalenderen.

Du kan kontakte os for at høre mere.

 

 

 

 

“På fabrikken har vi produktionsanlæg, med eget savværk og tørrestue, således at vi kan kontrollere alle de stadier træet gennemgår, fra skov – til færdigt produkt. Vi anvender håndsorteret aske- og egetræ, af højeste kvalitet og vores møbler fremstilles af vore dygtige snedkere, der anvender både ny teknologi, såvel som gamle håndværkstraditioner.

Fabrikken er også udstyret med en metalafdeling, hvor vore smede fremstiller bordben og skabsgreb af stål.”

– Kristensen & Kristensen