Lampefeber

 Lampefeber blev grundlagt i 1990, og er en af vores eneste leverandører, som ikke selv har produktion.
De har tværtimod gjort en dyd ud af at importere lamper fra mange forskellige steder i verden.

Deres lamper importeres fra Italien, Spanien, Tyskland, Brasilien, England, Østrig samt Kroatien
Mange af lamperne har modtaget Reddot Design Award og Design Plus samt mange andre Awards.

Med de mange forskellige nationaliter indblandet, har Lampefeber mange forskellige udtryk, hvilket gør at man altid vil finde en lampe der passer ind til lige netop dit hjem.

Hos Møblér med Wengberg har vi taget nogle af deres populæreste lamper ind i udstillingen, og når man ser dem ved siden af de andre, så skiller de sig ud på en positiv måde.

 

Vi kan bestille alle deres lamper, så hvis du er interesseret i nogle af deres lamper, eller har spørgsmål til dem, så skal du være velkommen til at kontakte os.

 

“Vi har specialiseret os i at lave belysningsløsninger til både private og erhverv, og vi har gjort det til vor kerneforretning at designe komplette løsninger til kundernes behov og individuelle ønsker.

Med tæt kontakt til producenterne og designere, samt  en masse spændende messer, har vi løbende indsigt i udviklingen og tidens trend.

Lampefeber A/S er idag exclusiv importør og general distributør for hele skandinavien af flere højtprofilere brands som Marset, Fabbian, Nyta, Lumini, Studio italia design, Top-light, Chors GrupaProducts, Martinelli luce, Terence Woodgate, Egger Licht samt IP44.”

– Lampefeber