Montana

 

Montana blev etableret i 1982, og har siden da været med til at svinge taktstokken inden for dansk design.
Montana er en af de danske virksomheder, som stadig producerer deres eksklusive produkter i Danmark, hvilket er med til at opholde den kvalitet som de altid har været kendt for.

Montana har aldrig været bange for at være kreative og bruge mange farver i deres design, hvilket man også kan se når man ser på deres design.

Hos Møblér med Wengberg & Læderbo har vi mange af deres reolløsninger hængende, som de også er mest kendte for. Udover deres reolsystem har vi også nogle af deres stole og deres helt nye spisebord, som er udarbejdet i et helt stilrent design.

Derudover har vi alle deres farveprøver i butikken, så hvis dette har vakt din interesse, så skal du være velkommen til at slå et smut forbi vores butikker her i Glumsø.

– Vi har kaffen klar.

 

 

“Den danske familievirksomhed Montana Furniture, etableret i 1982, er ledende inden for opbevaring og møbler til hjem og moderne kontormiljøer.

Montana systemet er designet af grundlæggeren, Peter Lassen, i dag ledes virksomheden af sønnen, Joakim Lassen. Det fleksible modulsystem og den inspirerende, miljøvenlige farvepalette, produceret på egen fabrik i Danmark, giver uendelige muligheder og frihed til at indrette sig personligt.

Montana tilbyder også bord- og stoleserier designet af Arne Jacobsen, Verner Panton, Stefan Wewerka, Peter Lassen, Joakim Lassen, schmidt hammer lassen design, Salto & Sigsgaard samt det nye Montana Free reolsystem af Jakob Wagner.”

– Montana