Natuzzi Italy

 

Natuzzi blev grundlagt i 1959 af Pasquale Natuzzi, og er Italiens største møbelhus og en af ​​de vigtigste globale aktører inden for møbelindustrien med et omfattende fremstillingsfodaftryk og et globalt detailnetværk.
Natuzzi har delt sin forretning op i to, hvor der i Danmark både findes Natuzzi Edition og Natuzzi Italy. I Læderbo har vi både Italy og Edition, som de eneste i Danmark. Vi har over 14 stuer stående med Natuzzi, hvilket vil sige at vi har brugt over 300 kvardratmeter på at fremvise Natuzzi.
Natuzzi Italiy er produktlinjen, der repræsenterer det italienske kreative kvalitet og håndværk, 100% fremstillet i Italien og stolthed af Natuzzi-produktion. Natuzzi er kendt for sin gode kvalitet af læder, som man kan finde i mange forskellige farver, og alle deres sofaer kan laves i forskellige typer læder.
Vi har alle lædertyper og farver stående i Læderbo – så du skal være velkommen til at komme forbi og se det store udvalg.

 

Natuzzi er den italienske livsstil og det mest kendte mærke inden for indretning sektoren verden over. Produktionen integreres vandret gennem ejede fabrikker i Italien, Kina, Brasilien og Rumænien. Koncernen kontrollerer over 92% af råvarer og halvfabrikata.
Der er over 5500 ansatte i Natuzzi koncernen, hvor det både tæller deres showrooms verden over og deres produktioner i de forskellige lande.