Naver Collection

Møbler siden 1995

 

Naver Collection er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1995 med henblik på at skabe et gennemført brand, som respekterer det traditionelle snedkerhåndværk.
Navers produkter bliver i Danmark på Gramrode møbelfabrik, af snedkere som kompromisløst har detaljer og kvalitet for øje.
Når man vælger et møbel fra Naver Collection, kan du være 100 % sikker på, at intet er blevet overladt til tilfældighederne. I hele processen – lige fra den allerførste skitse til det færdigproducerede møbel – er hver eneste dimension gennemtænkt, ligesom der er sat en ære i håndværket ned til mindste detalje.
Det massive træ bliver udvalgt med stor omhu og derefter tørret, så det rette fugtindhold sikres. Træet bliver sorteret, så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel

”Hvert møbel har sin egen historie og sin egen sjæl. Det er brugsgenstande som vi skal leve med og glædes ved hver dag og derfor designer jeg med stor omtanke. Hos Naver Collection tænkes møbeldesign hele vejen rundt” – Ebbe Gehl

Det massive træ bliver udvalgt med stor omhu og derefter tørret korrekt, så det rette fugtindhold sikres. Træet bliver sorteret så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel. Vores møbler bliver fremstillet på avancerede maskiner, men efter klassiske principper. Enhver detalje i alle vore møbler bliver omhyggeligt udført. Alle dele er afslutningsvis pudset efter med hånd. En løbende kvalitetskontrol sikrer at møbler fra os ikke kun er smukke at se på, men også kan holde til at blive brugt i mange år fremover.

Møblér med Wengberg

I butikken i Glumsø kan vi byde jer velkommen til et stort studie, kun med Navers produkter.