Nielaus

 Tilbage i 1959 blev Jeki møbler stiftet, hvilket man på en måde kan sige er startskuddet til det vi i dag kender som Nielaus.
For senere hen i 1973, bliver 2 medarbejdere fra Jeki møbler enige om at starte deres egen møbelproduktion. Det kunne godt lyde som om at det var to tyskere, men det er en sammentrækning er Nielsen og Laursen som i udgør navnet, Nielaus.
I 1981 bliver Nielaus købt, og få år senere bliver den lagt sammen med Jeki møbler – hvor det hele startede. 
Derefter blev man enig om at kalde hele produktionen for Nielaus, hvilket den også bliver markedsført som i dag.
Historien om Nielaus Møbler er historien om en række små møbelfabrikker, som i tidens løb bliver til én – f.eks. Jeki Møbler, Lindebjerg Møbelfabrik, Holstebro Møbelfabrik og AP Dreamseat. Alle har de lod og del i firmaets historie, i dets stolte design- og håndværkstraditioner og i den høje kvalitet, som Nielaus står for i dag.

Hos Møblér med Wengberg & Læderbo har vi en masse møbler stående fra Nielaus i vores store udstilling. 
Så hvis vi skulle have vakt din interesse, så skal du være velkommen til at kigge forbi i lille Glumsø.

 

“Hos Nielaus sætter vi en ære i at designe og fremstille møbler af høj kvalitet.
Grundkernen i Nielaus-designet er på den ene side nogle af Danmarks fremmeste arkitekter og designere, som har designet og udviklet vores kollektion, og på den anden side vores dygtige håndværkere, bl.a. syersker, snedkere og møbelpolstrere, som på hvert sit felt er med til at forarbejde de valgte materialer til unikke møbler.
Resultatet er en møbelkollektion, som er skabt til at behage og lavet til at holde.
Vi bruger kun de bedste materialer, som udvælges med stor omhu og kontrolleres løbende ved hjælp af forskellige test. På den måde sikrer vi, at alle råvarer fremstilles i overensstemmelse med de strengeste kvalitetsstandarder.
Vores konsekvente fokus på kvalitet indebærer grundig kontrol i alle led, lige fra produktionen af skum, træ og stål over tilvirkningen af stel, udskæringen af læder og stof og syningen af betræk til polstringen, slutsamlingen og emballeringen af det færdige møbel.”

– Nielaus