Skipper furniture

 

Skipper Furniture blev opstartet af en ung fabrikant ved navn, Svend Skipper. Det hele startede i 1955, hvor Skipper furniture producerede siddemøbler i den lille jyske by Durup.
Nu bliver alle deres møbler produceret i Sverige, hvor de dog stadig stiller høje krav til kvalitet, design og komfort.
Skipper har i over 6 årtier leveret dansk design, og den dag i dag er deres klassikere som fx. deres Capri sofa og Bamse-stolen stadig populære.
De er faktisk så populære at Skipper ikke kun sælger til det skandinaviske marked, men de leverer også til markeder som Australien, Japan og USA.

Hos Møblér med Læder har vi nogle af deres møbler stående i læder, samtidig med at vi har alle stof- og læderprøver fra dem.
Så hvis du er blevet lun på Skippers møbler, så skal du være velkommen til at komme forbi.

“Kvaliteten skal være en del af projektet, allerede når en produktidé fødes. Kvalitet i formål, form, funktion, metode og materiale.
For at holde en ensartet og høj kvalitet på vore produkter vælger vi altid råvarer og materialer i bedst tilgængelige kvalitet.


Det er tillige vort mål altid at vælge så lokalt producerede materialer som muligt.  At mange af vore leverandører findes i vort nærområde betragter vi som en skærpet mulighed for at levere produkter, som opfylder kundens forventninger og er af højst mulige kvalitet.

Vore designere bestræber sig på at forene behovene for komfort og design, uden at nogle af dem mister sin særlige fordel.
Vor skandinaviske arv skal fremgå af designet med de enkle og rene linjer, som præger miljøet her.
Desuden skal “ecological values” være en integreret del af design- og udviklingsarbejdet.”

– Skipper Furniture