Søren Lund

 

Søren Lund blev opstartet i 1963, og er siden da blevet kendt for deres design af møbler til stuen. Søren Lund er en af de producenter som holder fanen højt, og stadig producere deres møbler i Danmark, hvilket også gør dem fleksible i forhold til specifikke kundeønsker.
Den gennemgående grundighed karakteriserer Søren Lund Møbler og ses i detaljen. Håndklippede møbelstoffer fra prestigefyldte danske og italienske tekstilleverandører, udsøgte og håndplukkede læderhuder – gedigen polstring, der holder i generationer.

Hos Møblér med Wengberg & Læderbo har vi mange af deres sofaserier stående, i udstillingen.
Vi har alle stof- og læderprøver fra Søren Lund – og mange års ekspertise i at sælge Søren Lund. Så du skal være velkommen til at slå et smut forbi Glumsø, og stille os alle de Søren Lund relaterede spørgsmål, som du har lyst til.

 

“Et Søren Lund møbel er blevet udviklet med funktionalitet og æstetik for øje som kombinerer kvalitet og Dansk Design. Resultatet er blandt andet et fleksibelt sofa­system med et utal af idéer, dette ­giver dig muligheden for at give møblerne dit personlige udtryk i ­opbygningen af det færdige produkt.
Mere end 50 års produktion af polstermøbler, specielt moderne og tidløse sofaer i et stort og varieret sortiment, som opfylder forbrugerens krav til kvalitet og komfort.

Søren Lund sofa koncept er opbygget omkring to basis ­modeller med forskellige sædedybder og en serie af standardstørrelser, som også kan laves i speciel mål hvis det ønskes, afhængig af dine ­ønsker og behov.

Kombiner din egen personlige og individuelle sofa. Giv dig tid til at studere vores hjemmeside, og vælg så det rigtige møbel til dit hjem.”

– Søren Lund