Stressless

 

Stressless bliver produceret i Norge, og er kendt for deres behagelige komfort og lange levetid i både deres stole og i deres sofaer.
Stressless startede med at producere møbler i 1971 ved den norske fjord, Sykkylven. De viser ofte de smukke omgivelser frem, når de skal ud og tage nye billeder af deres nye kollektioner.

Bag det lækre læder eller det fine stof finder man en stol der er sat i verden hvor man kan mærke der har været stor viden om komfort og ingeniørkunst bag selve håndværket.
Læderbo har et af de største Stressless studier i Danmark, hvor de har udstillet alle deres stole i forskellige størrelser, forskellige typer læder og nogle endda i stof.
Når det kommer til Stressless er vores udvalg stort, og vi har over 20 års erfaring når det kommer til vejledning af møbler fra Stressless.

 

 

Produktion af møbler er dybt forankret i vores nordiske rødder og fortæller historien om, hvem vi er. Det er et håndværk, vi har perfektioneret i vores familier gennem tiden. Vi er stolte over, hvordan håndværket har påvirket vores arv. Produktion af møbler er et håndværk, der er gået videre fra generation til generation med prøver og fejl. Verdens mest komfortable stol blev trods alt ikke designet fra den ene dag til den anden.

Det har derimod taget årtier at perfektionere oplevelsen af perfekt siddekomfort. Sykkylven er centrum for norsk møbelindustri og har været Ekornes’ hjemsted i over 80 år. Byens har en smuk beliggenhed, og det var her revolutionen inden for skandinavisk møbeldesign startede.
– Stressless

 

Stressless er en af vores største leverandører til Læderbo, så derfor vil vi også gå så langt at kalde os Stressless eksperter.
Så hvis du vil høre mere om Stressless, så skal du være velkommen til at slå et smut forbi Glumsø, og stille os alle de Stressless-relaterede spørgsmål som du kan komme i tanke om. 
– Vi giver kaffen…