Conform

Conform blev etableret i 1978, og er noget af det bedste vi har får fra Sverige.
Conform er en af  de få brands som både kan levere en ekstraordinær komfort, samtidig med at de laver et rigtig flot og minimalistisk design.

Skandinavisk design

Montana er et af de brands, som ikke tøver med at bruge farver, og er virkelig gode til at fremvise deres modulopstillinger i mange forskellige farver.

Kvalitet

Conform laver lænestole, for at du skal sidde godt, og du skal gøre det i mange år. 
Ingredienserne til en typisk lænestol fra Conform er koldskum og metal.

Den perfekte stol

Conforms glidemekanisme fungerer helt gnidningsfrit, hvilket gør at når du læner dig tilbage er det let at komme tilbage, og frem igen.

 • Globe lænestol – Conform

  12.300 DKK14.350 DKK

  Svenske Conform har leveret denne flotte lænestol, som hedder Globe. Man kan selv vælge om man vil læne sig tilbage, eller om man vil sidde helt ret, da man kan låse positionen fast i stolen. På billedet ses den i Facet stof, men laves også i læder og andre stoftyper. - Den findes også med to typer sokler, som du kan se på billedet. Vi har den stående i vores udstilling på Amager, så du kan med fordel komme forbi og se den der. *Prisen er uden skammel.

  Vælg muligheder
 • Turtle lænestol

  12.595 DKK

  Turtle stolen fra Conform, er en lænestol hvor der både er lagt vægt på design og komfort. På billedet ses den i Facet stof, men kan også laves i andre stoftyper, og selvfølgelig også i læder. Conform er kendte for at lave lette lænestole, hvor komforten samtidig er i top.

  Vælg muligheder