Conform

Viser alle 13 resultater

 • Orion Lænestol

  Tilbud 9.725 DKK 8.266 DKK

  Orion lænestol fra svenske Conform er et godt bud på en lounge stol ligesom Conforms Shabby stol. Den er specielt til dem der vil have en lækker stol, men på 4 ben i stedet for en drejestol. Lænestolen er designet af Lenka Teilsmann, og du kan vælge den i Conforms lækre Fantasy læder, som er en semianilin læder, som har fået en lille overfladebehandling, så den er praktisk.  

  Vælg muligheder
 • Shabby skammel

  Tilbud 3.800 DKK4.046 DKK

  Shabby skamlen, hører  til den flotte Shabby  loungestol, og leveres selvfølgelig i de samme farver, og type læder.

  Vælg muligheder
 • Shabby lounge stol

  Tilbud 8.708 DKK9.558 DKK

  Shabby loungestol fra Conform er et flot møbel, som både kan laves med, og uden arme. Her på Wengberg.dk kan du se den i 2  forskellige muligheder for læder.

  Vælg muligheder
 • Joy Drejestol lav

  Tilbud 9.905 DKK 8.419 DKK

  Joy lænestol er en af de mindre drejestole, og som ikke virker lige så stor og tung som mange andre lænestole gør. Den er udstyret med Conforms swing-back funktion, så når du rejser dig fra stolen, så drejer stolen selv på plads. Du kan se drejestolen her i Fantasy læder, som er en blød semianilin læder.

  Vælg muligheder
 • Flow skammel

  Tilbud 4.240 DKK 3.604 DKK

  Til enhver god lænestol tilhører en skammel. Så selvfølgelig har Flow stolen også en skammel, i det samme sorte Fantasy læder.  

  Tilføj til kurv
 • Flow Drejestol

  Tilbud 14.640 DKK 12.444 DKK

  Flow drejestol fra svenske Conform er en elegant stol, men ser samtidig bastant ud med den flotte sokkel. Flow ses her som drejestol, men kan også laves med 4 fødder, hvis man foretrækker det. - Lænestolen ses her i en lækker sort Fantasy læder, som er en blød semianilin læder, som har fået en lille overfladebehandling.

  Tilføj til kurv
 • Conform Gaga stol

  Tilbud 7.070 DKK 6.010 DKK

  Gaga lænestol fra svenske Conform, er en lille stol uden armlæn, som både kan stå til alene i et vindue, eller til en sofa. Stolen kan dreje, så du kan vende dig om, hvis det lyster. Gyro stolen ses her med et sort stel i træ, men kan også laves i aluminium, hvor stellet er lidt tyndere.

  Vælg muligheder
 • Timeout skammel

  Tilbud 3.950 DKK 3.358 DKK

  Her ses Timeout skamlen fra svenske Conform i en rød lækker Bolzano læder, som er en blød indbydende læder. Derudover så er skallen, og stellet i en Valnødsfiner, men man kan også lave den i andre træsorter, så den passer ind i netop din stue. På billedet har den drejefod på, men man kan også lave den med 4 ben, hvis man foretrækker en mere stationær stol. Skamlen kan ligesom stolen laves i stof og læder, hvor man har mange muligheder for forskellige tekstiler og lædertyper. Vi har skamlen stående i vores butik på Amager, hvor vi også har alle stof- og læderprøver.

  Tilføj til kurv
 • Timeout Drejestol

  Tilbud 13.040 DKK 11.084 DKK

  Timeout serien fra svenske Conform, er en af deres mest populære stole, da man selv kan vælge hvordan den skal se ud. Her ses stolen i en rød Bolzano læder, som er en blød lækker læder. Derudover så er skallen, og stellet i en Valnødsfiner, men man kan også lave den i andre træsorter, så den passer ind i netop din stue. På billedet har den drejefod på, men man kan også lave den med 4 ben, hvis man foretrækker en mere stationær stol. Stolen kan både laves i stof og læder, hvor man har mange muligheder for forskellige tekstiler og lædertyper. *Prisen er uden skammel Vi har stolen stående i vores butik på Amager, hvor vi også har alle stof- og læderprøver.

  Vælg muligheder
 • Relieve Lænestol & Skammel

  Tilbud 17.720 DKK 15.062 DKK

  Denne lækre lænestol fra svenske Conform er en nyhed fra 2019, og i prisen er skamlen inkluderet. Her på billederne ses den i et lækkert stykke læder, men den kan også laves i mange forskellige stykker stof. Selve soklen på lænestolen, kan laves i sort- og mat stål, hvor man også kan give den et stykke træ på udover stålet. Vi har Relieve stolen, stående i vores udstillinge på Amager, hvor du skal være velkommen til at komme og se den.

  Tilføj til kurv
 • Globe lænestol – Conform

  Tilbud 10.455 DKK12.198 DKK

  Svenske Conform har leveret denne flotte lænestol, som hedder Globe. Man kan selv vælge om man vil læne sig tilbage, eller om man vil sidde helt ret, da man kan låse positionen fast i stolen. På billedet ses den i Facet stof, men laves også i læder og andre stoftyper. - Den findes også med to typer sokler, som du kan se på billedet. Vi har den stående i vores udstilling på Amager, så du kan med fordel komme forbi og se den der. *Prisen er uden skammel.

  Vælg muligheder
 • Turtle lænestol

  Tilbud 11.135 DKK 9.465 DKK

  Turtle stolen fra Conform, er en lænestol hvor der både er lagt vægt på design og komfort. På billedet ses den i Facet stof, men kan også laves i andre stoftyper, og selvfølgelig også i læder. Turtle stolen har vi stående i vores butik på Amager, og derfor kan man med fordel komme ind i butikken og prøve stolen, hvor man også kan prøve den med skammel.

  Vælg muligheder
 • Gyro lænestol

  Tilbud 5.861 DKK8.674 DKK

  Denne flotte og elegante lænestol fra svenske Conform, har været yderst populær for det lette udtryk og den gode komfort. Når man sætter sig i Gyro stolen, er den en smule tilbagelænet, hvilket sikrer dig en optimal siddeposition. Prisen på stolen her, variere hvilken type stof eller læder som man kunne tænke sig. Den laves i både læder og stof, hvor man kan få den i mange forskellige slags stof og læder. I vores fysiske butikker har vi mange forskellige lænestole fra svenske Conform.

  Vælg muligheder

Viser alle 13 resultater

My text here