Via CPH

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse. Det er ikke alle møbler, som vi har stående i vores butikker, så kontakt os gerne, hvis du vil vide hvor du kan se det møbel du leder efter.

Viser alle 5 resultater

 • Rundt Via Cph sofabord

  2.995 DKK3.895 DKK

  "Produceret i Danmark" Via Cphs runde sofabord ses her i en røget eg, og i 3 forskellige størrelser. Hvis man foretrækker dem i andre farver, kan man se mulighederne på  farveoversigten.

  Vælg muligheder
 • Round XL Via Cph sofabord

  5.995 DKK7.495 DKK

  "Produceret i Danmark" Via Cph er meget kendte for deres sofabordsserie, og dette er et af de meget populære sofaborde. Via Round XL laves i 2 størrelser, og du kan her se det i eg hvidolie.

  Vælg muligheder
 • Ovalt Via Cph sofabord

  4.095 DKK4.995 DKK

  "Produceret I Danmark" Et enkelt sofabord med runde former uden at være helt rundt. For at gøre sofabordet praktisk er det blevet lavet i massiv eg, så hvis du en dag skulle på lavet et hak i bordet, så kan det være til at reparere. Det ovale sofabord fra Via Cph laves i 2 forskellige størrelser, og du kan både se dem her i en hvidolieret eg og i en røget eg.

  Vælg muligheder
 • Ellipse Via Cph sofabord

  5.495 DKK

  "Produceret i Danmark" Ellipse fra Via cph er et enkelt sofabord, i en massiv eg hvidolie, som kan gå ind i de fleste boliger. Der er blevet kælet for detaljen med de runde ben, og den pæne afrunding på bordet.

  Tilføj til kurv
 • Oval sofabord fra VIA CPH | Dansk design og kvalitet

  4.095 DKK

  Oval fra VIA CPH i massiv egetræ, er dansk design og kvalitet fra Præstø. Det elegante og diskrete design lader sofabordet passe ind som både sofabord i stuen, kaffebord til lænestolen eller natbord i soveværelset. Diskret og praktisk, elegant og charmerende. Oval fås i tre forskellige højder; 35, 41 og 47 cm. og kan laves i eg sæbe, eg olie eller en mørk røget eg der gør det nemt at passe ind i hjemmet. Vi har flere af VIA CPH’s design stående i vores fysiske butik, så du er meget  være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater

My text here