Spisestue

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse. Det er ikke alle møbler, som vi har stående i vores butikker, så kontakt os gerne, hvis du vil vide hvor du kan se det møbel du leder efter.

Viser alle 5 resultater

 • SM306 Skovby skænk

  11.999 DKK

  SM306 fra danske Skovby er noget af det tætteste man kommer på et perfekt opbevaringsmøbler. Skænken er udstyret med: - 4 døre - 1 lang hylde - 2 Korte hylder - 2 skuffer Skænken står i en flot eg hvidolie.

  Tilføj til kurv
 • SM300 Skovby skænk

  16.499 DKK

  SM300 skænken fra Skovby ses her i en lækker valnød, som er blevet olieret. Derudover er der en rigtig flot detalje i håndtagene som er dybe. Skænken er udstyret med 4 skuffer, og 2 døre, hvor der er en hylde bag hver dør. SM300 er et godt opbevaringsmøbel med plads til en masse forskellige ting.

  Tilføj til kurv
 • Unique’s sideboard – Andersen

  14.949 DKK

  Unique's sideboard er lavet af danske Andersen furniture, og designet af byKATO. Dette sideboard laves både med sort korpus, og med korpus i eg hvidpigmenteret lak. Skænken er udstyret med 4 låger, og 4 hylder, hvilket gør at der er masser af plads til opbevaring.

  Vælg muligheder
 • Zet skænk – Kristensen & Kristensen

  19.058 DKK

  Smuk og praktisk skænk fra Kristensen & Kristensen Zet skænken står her i et yderst elegant sort pulverlakeret stel, som også kan laves i 2 andre farver. Når det kommer til selve skænken, kan den laves i 21 forskellige træfarver, og med forskellige finishes. Zet serien står i udstillingen i vores butik på Amager, og derfor kan du med fordel komme derud og mærke den fantastiske kvalitet.

  Tilføj til kurv
 • S1 Andersen skænk

  20.950 DKK

  Den kendte S1 skænk fra Andersen furniture. På billedet står den i eg, hvor den også har fået en naturolie, hvilket giver den en mørkere struktur. Skænken laves i forskellige træsorter, hvor der er mange forskellige muligheder - det samme gælder med lågerne, hvor der også findes forskellige farvekombinationer. Skænken laves som standard med 1 hylde i hvert rum, og så kan skuffer og hylder tilkøbes.

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater

My text here