Tv-Møbler

Viser alle 5 resultater

 • AK1350 Naver TV-møbel

  25.022 DKK29.043 DKK

  "PRODUCERET  I DANMARK" AK1350 er et flot ovalt TV-bord fra danske Naver. Du ser det her i ask og i valnød. TV-bordet er samtidig et praktisk opbevaringsmøbel, som er udstyret med 2 skuffer, og en pæn metalsokkel.

  Vælg muligheder
 • AK2720 Naver TV-bord

  15.276 DKK

  "DANSK PRODUCERET" AK2720 er Navers bud på et smart og praktisk TV-bord. TV-bordet  er her lavet i valnød, og har en hvid corian top, hvilket gør den praktisk.

  Tilføj til kurv
 • Mistral 323 skænk

  7.796 DKK

  Et stilfuldt Mistral modul, som er ideel til både opbevaring, men også til konsoller, som Playstation, DVD-afspiller osv. Modulet kan nemlig både bruges som tv-møbel, men også som en skænk. Den består af 3 stk. moduler med hver sin løse hylde. Dertil er der 3x løs bagklædning, dæksel og hul i top og bund til kabelføring. Benene er 4 stk. sortlakeret metal. Med i prisen er 3 låger og sortlakeret metalben + støtteben som vist på billedet.

  Tilføj til kurv
 • Audacious TV bænk

  6.699 DKK

  Audacious TV bænk fra UMAGE er dansk kvalitet og design. TV bænken er en kombination af lækre materialer og organiske former, der gør den til en særdeles fryd for øjet at se på. Her ses den i en lys eg, og den findes kun i lys eg. Stoffet til skydelågerne fås i fem forskellige farver, petrol blue, silver grey og dusty rose ses på billederne til venstre, derudover fås den også i spring green og slate grey. De forskellige varianter kan alle opleves i butikken. Det lækre retro design, gør at Audacious nem at indrette med bl.a. i stuen både som en TV bænk eller siddebænk. Opbevaringspladsen bag skydelågerne er stilet og diskret, hvortil der også er kabeludgang i bunden, til nemt at skjule kabler og andet væk.

  Vælg muligheder
 • Skovby TV-møbel SM941

  10.999 DKK

  Navnet er SM941, og det er en lækker tv-skænk fra Skovby. På billedet ses tv-skænken i en lækker valnød, men den laves også i andre træsorter, hvis man ikke er til valnød. Den er lavet med Skovbys smarte Remotelink, så selvom skufferne er lukket, så kan signalet fra en remote stadig gå direkte igennem, hvis man har et anlæg, playstation eller andet elektronisk opbevaret i tv-skænken. Derfor er det en rigtig god skænk til opbevaring af konsoller, anlæg osv. - Kan laves i flere træsorter - Dansk kvalitet - Remote link

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater