180 x 200

Viser alle 13 resultater

 • Dunlopillo Passion kontinental 180×200

  39.997 DKK43.329 DKK

  Dunlopillo Passion kontinentalseng, er den perfekte seng til dig, som går op i komfort, og vil have en seng med lang levetid. Selve kernen er der 7 forskellige komfortzoner, og hvis ikke det er nok, så har kernen 16 cm med naturlatex, derefter 3 cm komfortlag, og til sidst er der pocketfjedre. *Prisen er uden ben & gavl. Vælg mellem 4 fantastiske topmadrasser fra Dunlopillo: Original topmadras består af 50 mm naturlatex (Standard) Original Cool topmadras består af 50 mm naturlatex, og har en temperaturregulerende effekt. Supreme topmadras består af 70 mm naturlatex, og er fantastisk blød Supreme Cool topmadras består af 70 mm naturlatex, som er fantastisk blød og har en temperaturregulerende effekt Med Dunlopillo får du: Senge der er produceret i Danmark 7 komfortzoner, som fordeler sig over hele madrassen. Naturlige materialer som naturlatex Allergivenlige materialer Åndbare madrasser, som er med til at give dig en bedre søvn, hvor du selv er mere tempereret.

  Vælg muligheder
 • Dunlopillo Pure boxmadras 180×200

  Dunlopillo Pure Boxmadras seng er en fantastisk elegant seng, hvor vi har prøvet at få alt det bedste ind på mindre plads. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner. Vi har bygget sengen op med en 16 cm naturlatex-kerne, som er er afvisende overfor husstøvmider, og derefter har vi 5 cm komfortlag. *Prisen er uden ben & gavl. Vælg mellem 4 fantastiske topmadrasser fra Dunlopillo: Original topmadras består af 50 mm naturlatex (Standard) Original Cool topmadras består af 50 mm naturlatex, og har en temperaturregulerende effekt. Supreme topmadras består af 70 mm naturlatex, og er fantastisk blød Supreme Cool topmadras består af 70 mm naturlatex, som er fantastisk blød og har en temperaturregulerende effekt   Med Dunlopillo får du: Senge der er produceret i Danmark 7 komfortzoner, som fordeler sig over hele madrassen. Naturlige materialer som naturlatex Allergivenlige materialer Åndbare madrasser, som er med til at give dig en bedre søvn, hvor du selv er mere tempereret.

  Læs mere
 • Dunlopillo Pure Deluxe elevation 180×200

  38.330 DKK

  Vælg muligheder
 • Dunlopillo Pure boxelevation 180×200

  49.997 DKK53.328 DKK

  Alle Dunlopillo senge er af dansk kvalitet, og bliver produceret i Jylland. Med en boxelevation får du en seng med madras og hævefunktion ud i et. I vores Dunlopillo Deluxe får du 7 komfortzoner med en 16 cm kerne af naturlatex som er lagt ovenpå 5 cm komfortlag,

  Vælg muligheder
 • Dunlopillo Passion boxmadras 180×200

  33.330 DKK36.662 DKK

  I Dunlopillos Passion-serie får du en seng med fjedre, modsat deres Pure-serie hvor der er brugt mere naturlatex. I Passion som vi har her, har vi stadig at gøre med 7 forskellige komfortzoner i madrassen,  men derudover er madrassen bygget op med 16 cm latexkerne, derefter 3 cm komfortlag af latex. Forskellen er at til sidst er  der  7 cm pocketfjedre. *Prisen er uden ben & gavl. Vælg mellem 4 fantastiske topmadrasser fra Dunlopillo: Original topmadras består af 50 mm naturlatex (Standard) Original Cool topmadras består af 50 mm naturlatex, og har en temperaturregulerende effekt. Supreme topmadras består af 70 mm naturlatex, og er fantastisk blød Supreme Cool topmadras består af 70 mm naturlatex, som er fantastisk blød og har en temperaturregulerende effekt Med Dunlopillo får du: Senge der er produceret i Danmark 7 komfortzoner, som fordeler sig over hele madrassen. Naturlige materialer som naturlatex Allergivenlige materialer Åndbare madrasser, som er med til at give dig en bedre søvn, hvor du selv er mere tempereret.

  Vælg muligheder
 • Dunlopillo Passion boxelevation 180×200

  58.330 DKK61.662 DKK

  Vælg muligheder
 • Jensen Ambassadør kontinental med Softline 3

  38.458 DKK

  Jensens Ambassadør kontinentalseng er meget detaljeret opbygget, så netop du kan få den søvn du har brug for. Sengen er bygget op af to bundrammer, hvor man derefter har lagt en lækker madras med 5 zonet pocketfjedre på. Der er selvfølgelig Jensens  patenterede Aloy 2,0-fjedersystem, som gør hele madrassen blød, og derfor kan man først mærke de fastere zoner i madrassen, når man synker ned i den. Til sidst er der en lækker topmadras af latex som måler 50 mm, og som har et betræk om sig, som er temperaturregulerende. Prisen er ekskl. ben og gavl, som vil blive tilbudt, når du har bestilt sengen.

  Vælg muligheder
 • Auping Original 180 x 200 seng

  19.995 DKK37.995 DKK

  Original sengen fra Auping er et meget minimalistisk design og er lavet i lækkert stål og med afrundende hjørne, hvor der er blevet kælet for detaljen. Sengen ses her i 180x200 og med 2 planbunde. Derudover har du mulighed for selv at vælge farve, madras, og fasthed på de 2 kerner.

  Vælg muligheder
 • Restzone Elevationsseng

  18.246 DKK

  Elevationsseng med polstret el-betjentelevationsbund og 28 lameller. Der er justérbar lændestøtte og medfølgende trådløs fjernbetjening. Springmadrassen er vendbar og med 5-zonet pocketfjedre betrukket og polstret med quiltet strikket betræk. Madrassen fås i medium eller fast hårdhed. Topmadrassen er med 40 mm latextop, hvilket gør den blød og åndbar. Betrækket er vaskbart ved 60 grader. *Prisen er eksklusiv. gavl og ben.

  Vælg muligheder
 • Restzone Kontinental seng

  13.124 DKK

  Denne Restzone kontinentalseng har skumpolstret 5-zonet pocketfjedre, som giver dig rigtig god ligge- og søvn komfort. Madrassen er monteret med sort kraftigt polyester. Madrassen kan fås i medium eller fast hårdhed. Topmadrassen er med et indlæg af 40mm latex, hvilket gør den blød, og behagelig. Topmadrassens betræk er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader. *Pris er eksklusiv gavl & ben.

  Vælg muligheder
 • Auping Original boxseng

  38.995 DKK

  Har du lyst til at sove godt? Her har du Aupings boxseng med lækre Inizo madrasser med 3 komfortzoner samt. 2 justérbare sengebunde, med 2 motorer. Med Auping kan man selv vælge hvilke madrasser man vil have i, så derfor kan man vælge at opgradere, hvis man fx. vil have Maestro madrasser i. Sengen her er 200 x 180 cm, men kan laves i andre størrelser, hvis man fx har et mindre soveværelse. * Denne Auping seng er ekskl. hovedgærde, sengebord og sengetøj, men kan tilkøbes hos Møblér. I vores butik på Amager, har vi en masse Auping senge udstillet. Så man skal være velkommen til at komme forbi og finde ud af hvilken madras der passer til lige netop dig.

  Vælg muligheder
 • Auping Seng Auronde

  43.995 DKK

  Auping Auronde seng er et super lækkert design fra hollandske Auping. Sengen ses her med 2 stk. justerbare sengebunde med 2 motorer så man både kan løfte hoved- og fodenden. Denne Auping seng er udstyret med 2 stk. Adagio madrasser som har et aftageligt vaskbart betræk. Størrelse på 180 x 200 cm, hvilket gør sengen praktisk. Denne Auping seng er eksklusiv hovedgærde, sengebord og sengetøj. I vores butik på Amager, har vi en masse Auping senge udstillet. Så du skal være velkommen til at komme forbi og finde ud af hvilken madras der passer til lige netop dig.

  Vælg muligheder
 • Auping Essential 180 x 200 seng

  20.995 DKK38.995 DKK

  Til dig som har lyst til at sove bæredygtigt... Aupings elegante Essential seng, som er blevet udstyret med 2 Inizio madrasser med 3 komfortzoner, hvor der er lagt en komfortlag af latex øverst. Sengen her har Aupings robuste planbund, men hvis man vil have en elevationsbund i, kan man opgradere den. I en Auping seng behøver du ikke at ligge søvnløs om natten for at tænke på miljøet. Auping er som den første og eneste sengevirksomhed certificeret med Cradle to Cradle, som sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed, så du kan lukke øjnene med god samvittighed. *Prisen er eksl. sengegavl, sengetøj og natbord. I vores butik på Amager, har vi en masse Auping senge udstillet. Så man skal være velkommen til at komme forbi og finde ud af hvilken madras der passer til lige netop dig.

  Vælg muligheder

Viser alle 13 resultater