Firkantede sofaborde

Viser alle 7 resultater

 • Sm205 Skovby sofabord

  5.999 DKK8.499 DKK

  "Dansk produceret" Sm205 fra danske Skovby er et sofabord lavet i hvidolieret eg, og så kan man selv bestemme bordpladen. Det er et klassisk sofabord, i en skøn kvalitet,  som sikre en lang levetid.

  Vælg muligheder
 • 520 Haslev sofabord

  6.600 DKK

  "Dansk produceret" 520 sofabordet fra Haslev er et praktisk sofabord, som er monteret med tremmehylde og en klap, så det kan blive større hvis naboen skulle komme forbi. Det bliver selvfølgelig lavet ovre på  Haslev møbelsnedkeris fabrik i Jylland. Sofabordet ses her i en sæbebehandlet bøg, men kan også laves i eg.

  Tilføj til kurv
 • AH16 sofabord

  4.195 DKK5.275 DKK

  AH16  er designet af Andreas Hansen, og er et flot detaljeorienteret håndværk. Sofabordet laves både i valnød olie, og i en eg sæbe. Begge muligheder er i en finér. Mange vælger dette sofabord, da det er elegant, men samtidig praktisk med sit pænt udformet runde rum til fx. fjernbetjeningen.

  Vælg muligheder
 • Bogø sofabord

  4.599 DKK

  Bogø sofabord laves kun i egetræ, men både i røget eg, olieret eg, og hvidolieret eg. Sofabordet består af et sort metalstel, og 3 rustik egetræsplanker, som har naturlige kanter - hvilket giver bordet et rustikt look.

  Vælg muligheder
 • Hindsgavl sofabordssæt

  8.094 DKK

  Hindsgavl sofabordssæt fra Casø, er et godt bud på en praktisk sofabordsløsning, som samtidig ser godt ud. Hindsgavl-serien skiller sig ud med sin flotte overflade af sildeben i eg hvidolie. Selve stellet er lavet af sort metal, hvilket skaber en pæn kontrast til det lyse træ. Det store sofabord måler 130x65x50 Det lave sofabord måler 58x58x44

  Tilføj til kurv
 • Korx sofabord – Firkantet

  8.600 DKK

  Sofabordet fra Korx er i en lækker marmor, som man kan lave i 8 forskellige slags marmor På billedet ses den i en grøn marmor med et crom stel, som man også kan lave i sort. Man kan selv bestemme størrelsen på sit sofabord fra Korx, så hvis der kun er plads til et sofabord 60x60, så kan vi også lave det, lige så vel som vi kan lave det større. Man kan også lave det rektangulært - så der er masser af muligheder for at skræddersy dit eget sofabord. Sofabordet har vi stående i vores udstilling på Amager, så hvis du vil se alle farvemuligheder, så skal du være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv
 • Zet sofabord – Kristensen & Kristensen

  6.161 DKK

  Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater