Ovale sofaborde

Viser alle 7 resultater

 • Haslev 3461 Kakkelbord

  10.065 DKK

  "Produceret i Danmark" Brændte italienske kakler... Det er lige netop hvad vi har her. M400 sofabord fra Haslev møbelsnedkeri er en klassiker der er svær at komme udenom. Kaklerne er i beige/grå, og selve bordet er i eg sæbe. Man kan også lave bordet i eg olie, og andre varianter. Kontakt os på mail eller i chat, hvis du er interesseret i andre træsorter.

  Tilføj til kurv
 • SM206 Skovby sofabord

  5.699 DKK

  Sm206 bliver produceret i Danmark af Skovby. Sofabordet laves i en eg hvidolie, og har bløde runde kanter.

  Tilføj til kurv
 • Ovalt Via Cph sofabord

  4.095 DKK4.995 DKK

  "Produceret I Danmark" Et enkelt sofabord med runde former uden at være helt rundt. For at gøre sofabordet praktisk er det blevet lavet i massiv eg, så hvis du en dag skulle på lavet et hak i bordet, så kan det være til at reparere. Det ovale sofabord fra Via Cph laves i 2 forskellige størrelser, og du kan både se dem her i en hvidolieret eg og i en røget eg.

  Vælg muligheder
 • Ellipse Via Cph sofabord

  5.495 DKK

  "Produceret i Danmark" Ellipse fra Via cph er et enkelt sofabord, i en massiv eg hvidolie, som kan gå ind i de fleste boliger. Der er blevet kælet for detaljen med de runde ben, og den pæne afrunding på bordet.

  Tilføj til kurv
 • Katrine sofabordssæt

  3.648 DKK

  Katrine sofabordssæt er med en laminatoverflade, som har et  granitlook. Det vil sige at det ikke er en lige så glat laminat, som man normalt ser, dog har den samme praktiske funktion som en helt normal laminat. Benene er i metal, så bordet både er stilfuldt, men er lidt rustikt med overfladen i et stonelook. - Det store sofabord har en længde på 101 cm og en bredde på 68 cm, mens det lille sofabord har en længde på 67 cm og en bredde på 42 cm.

  Tilføj til kurv
 • Shape A.C.O sofabordssæt

  5.648 DKK

  Shape sofabordssæt fra A.C.O, hvor ordplade er i nanolaminat og benene er i ubehandlet egetræsben. L114 x B89 x H50 cm + L77 x B57 x H45 cm. Sætpris for begge borde. Man kan selvfølgelig  selv vælge hvilket bord der skal have de højeste ben på.

  Tilføj til kurv
 • Oval sofabord fra VIA CPH | Dansk design og kvalitet

  4.695 DKK

  Oval fra VIA CPH i massiv egetræ, er dansk design og kvalitet fra Præstø. Det elegante og diskrete design lader sofabordet passe ind som både sofabord i stuen, kaffebord til lænestolen eller natbord i soveværelset. Diskret og praktisk, elegant og charmerende. Oval fås i tre forskellige højder; 35, 41 og 47 cm. og kan laves i eg sæbe, eg olie eller en mørk røget eg der gør det nemt at passe ind i hjemmet. Vi har flere af VIA CPH’s design stående i vores fysiske butik, så du er meget  være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater