Sofaer

Sofa…
Vores udvalg af sofaer inkluderer kvalitetsmærker som Skalma, Søren Lund, Nielaus, og mange flere. Mange af dem er danske producenter, som værner om god kvalitet og ikke mindst et  klassisk dansk design.

Vi har en sofa til enhver smag og i mange forskellige størrelser – så du er sikker på at finde en sofa der passer perfekt til indretning af din stue. Vi har mange sofaer, som vi næsten kan lave ligesom vi har lyst til i  forhold til længde, farve osv.

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse.

Viser 1–50 af 68 resultater

 • Tilbud

  Houston sofa med open end

  Tilbud 8.999 DKK15.999 DKK

  Houston sofaen kan vælges i både en hvid fløjl, og i en Kentucky cognac, som godt kan ligne en læder - men det er stof. Der er dog 30% læder blandet ind i stoffet, hvilket giver sofaen et lækkert læderlook. I sædepuderne har vi lagt koldskum i puden, for at den holder sin form, og du samtidig har en god siddekomfort. I rygpuderne er der bollfiber/poleyether i ryg, som er en smule blødere end koldskum, da det heller ikke bliver udsat for et lige så højt tryk som sidepuden gør. Du kan vælge mellem højre- og venstrevendt. Siddedybde: 55  cm Siddehøjde: 48 cm

  Vælg muligheder
 • Visby sofa med open-end

  17.345 DKK

  Visby sofa med  open-end kan laves som både højre- og venstrevendt. Sofaen er i sort Sevilla læder, som  er et behandlet stykke læder, som ikke vil suge, hvilket gør den meget praktisk. Visby er udstyret med smalle stålben, hvilket giver sofaen et let udtryk.

  Vælg muligheder
 • Palermo 3+2 pers. sofa

  32.570 DKK

  Palermo sættet her, er designet og produceret af danske Skalma, som også laver mange andre fantastiske møbler. Sofa-sættet kan laves i sort læder, og med stålben ligesom på billederne. Selve læderet er blødt okselæder, som har fået en lille overfladebehandling - så man ville kalde det en semianilin læder. (Dessin 668) Sædehynderne er selvfølgelig med koldskum, for at give en god fast sidekomfort, og en lang levetid. Dette sofasæt bestå af en 3 pers. sofa med længden 220 cm, samt en 2,5 pers. sofa med længden 181 cm. Du får altså et sofasæt med god plads og et smukt udseende. Palermo sættet har en dybde  på 85 cm. Vi har sofasættet i vores butik på Amager, så du kan prøve dem inden du tager beslutningen.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Chicago 3+2 pers. sofa i stof

  Tilbud 16.999 DKK 9.999 DKK

  Chicago sofasæt ses her betrukket med Dark turquise i dessin New Ocean. Chicago 3+2 pers. sofa er et godt bud på en elegant sofa, men samtidig praktisk. Armlænene er lavet i en hvidolieret eg, som giver sofaen et lettere udtryk, og så er der lagt koldskum i sædet, som giver dig en fast fornemmelse. Bredde: 156 cm & 212 cm

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Halifax hjørnesofa med chaiselong & open-end

  Tilbud 25.819 DKK 17.999 DKK

  Halifax sofaen giver dig, og din familie plade til at flyde som I altid har drømt om. Med både en chaiselong og en open-end er der nok pladser i sofaen til at gøre alle glade. For at gøre sofaen så praktisk som muligt, så har vi fået lagt koldskum i sædehynden, så den forbliver pæn i lang tid. I rygpuderne er der granulatskum, og dun, hvilket gør ryggen en lille smule blødere end  sædet. Du ser her sofaen i antracitfarvet stof i dessin Alis og metalben, og den kan laves i både højre- og venstrevendt.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Bluemary hjørnesofa med open-end

  Tilbud 22.601 DKK 14.999 DKK

  Bluemary sofa med open-end giver et strejf af luksus, og når man sætter sig i den kan man mærke den gode kvalitet . Sofaen ses her i en grøn dessin Lido, og med sortlakeret ben i eg. Der er lagt koldskum i både sæde- og rygpuder, hvilket gør at sofaen holder sin pæne form i lang tid. Sofaen kan både laves som højre- og ventrevendt. Sædehøjde: 44 cm

  Vælg muligheder
 • Hurtig levering

  Capri chaiselongsofa

  3.499 DKK

  *Saml selv* Capri chaiselongsofa er i et klassisk flot design, i en antracitfarvet dessin Elena, og flotte runde metalben. Sofaen kan spejlvendes, så man kan selv bestemme om den skal være højre- eller venstrevendt.  

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Panama CL900 3+2,5 pers

  Tilbud 35.610 DKK 19.999 DKK

  Panama fra Danske Skalma, står her i en lækker sort okselæder, dessin 668. Det er en åndbar semianilin læder, som er blød og samtidig praktisk. I sædehynderne er der lagt en praktisk blød koldskum i, så den kommer til at holde formen mange år frem. I ryghynderne er der en softforam, som man også ofte forbinder med polyetherskum. Det er en lidt blødere skum end koldskummen, som gør den blød og komfortabel. MÅL: 3 pers: 212 cm 2,5 pers:176 cm

  Tilføj til kurv
 • Hurtig levering

  Chicago 3+2 Madras læder

  24.999 DKK

  Chicago sofasæt er lavet med koldskum i sædet, så du har en rigtig god skum som er fast, og holder i lang tid. I ryggen er der en lidt blødere skum, men stadig støttende for lænden. På alle slidflader er der læder på af typen madras læder - og alle andre steder som fx. bag på sofaen er der skai læder. Sofaerne måler henholdsvis  213 cm. og 159 cm.

  Tilføj til kurv
 • Modulo 3+2 pers. sofa

  30.090 DKK

  *Produceret i Danmark* Modulo 3+2 pers. sofa fra danske Skalma bliver produceret i Skals. Modulo sætter er betrukket med lysegråt uld i dessin 415, og så er benene i eg hvidolie. I selve sædehynderne er der lagt koldskum i, hvilket gør den fast i  sædet og på længere  sigt gør  at sofaen vil holde formen i mange år. I  rygpuderne er der polyetherskum, som er en lidt  blødere type skum, som sikre komforten, så du både har en blanding af noget fast, og noget blødt. 3 pers. sofa med længden 212 cm samt en 2 pers. sofa med længden 172 cm.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Bamse 2 pers. sofa

  Tilbud 44.950 DKK 31.465 DKK

  Hvis man ikke kan nøjes med Bamse stolen, så har Skipper lavet Bamse sofaen. Bamse sofaen er et lille supplement, og er en lille sofa på bara  141 cm. Hvis man foretrækker en sofa med høj, så er du landet det rigtige sted. Sofaen står her i et lækkert Main Line stof i orange, og benene i en lys eg.

  Tilføj til kurv
 • Capri 2,5 pers. sofa.

  36.190 DKK

  Capri sofaen fra Skipper Furniture, er efterhånden blevet en dansk klassiker som har et meget markant udtryk på grund af sin konstruktion i metal. I sædet er der lagt en duntop  som gør stolen behagelig, og mere rundt i det. I ryghynden er der lagt en mix af dun og skum. Vores 2,5 pers.sofa står her i en flot semianilin cognac læder, som er virkelig blød og lækker.

  Tilføj til kurv
 • Sl 329 Søren Lund 2,5 pers. sofa

  25.301 DKK

  "Produceret i Danmark" Sl329 er lavet af danske Søren Lund, og står her i deres populære Grado  stof, som er et mønstret stof. I sædet er der en koldskum som sikre en lang levetid, samtidig med at du får en sofa med den  perfekte komfort. Benene er i metal.

  Tilføj til kurv
 • Modulo hjørnesofa

  35.610 DKK

  "Produceret i Danmark" Denne skønne Modulo  sofa fra Skalma, bliver lavet i Skals i Jylland. Det er en rummelig sofa med mange klassiske træk. Vi har lagt koldskum i sæderne, som er en fast skum, hvilket gør at den er pæn i rigtig mange år. I ryghynderne er der polyetherskum skum i, som er en lidt blødere skum end koldskummen. Modulo sofaen er betrukket med brunt uldstof i dessin 415, som er meget slidstærkt. og så har den ben i ubehandlet eg.

  Tilføj til kurv
 • Columbia CL100 hjørnesofa

  21.590 DKK

  "Produceret i Danmark" Danske Skalma har lavet Columbia sofaen, og den har alle dage været meget populær af flere årsager. Den har en virkelig god komfort, den har koldskum i sæderne, og derfor holder  den i rigtig mange år ud i fremtiden. Sofaen er betrukket med gråt stof i dessin 203-28 og sæbebehandlet ben i bøg. Columbia  sofaen laves også som 2 + 3 pers. sofa.

  Tilføj til kurv
 • Sl 429 Søren Lund 2,5 pers. sofa

  18.730 DKK

  "Dansk produceret" Sl429 er den perfekte sofa for dig, som vil have en skøn sofa, og du vil have den i lang tid. I ryghynden er der lagt 30% dun/70% granulat, hvilket sikre en hård kerne, men samtidig en blød, og indbydende pude. I sædet er der lagt 44 kg. koldskum i, hvilket vil sige at du har et lækkert sæde, som kommer til at holde formen i mange år.

  Tilføj til kurv
 • SL 190 Flex sofa

  35.981 DKK

  "Dansk produceret" Søren Lund er mestre i at lave en stilrig sofa, hvilket de har gjort med SL 190 Flex som kun har en sædepude. I sædepuden har de lagt skum i, samt en blød duntop, hvilket give puden den lidt runde  og indbydende facon. I rygpuderne er der lagt dungranulat i, hvilket også gør at puderne bliver lidt runde, samtidig med at de stadig har et firkantet look. Læderet er en Tundra læder i cognac farve

  Tilføj til kurv
 • Lexuz 3 pers. sofa med chaiselong

  22.260 DKK

  Står du og mangler en rigtig flyder, som du kan synke helt ned i? Så har vi Lexuz  100, som er  et af vores bedste bud. En lækker chaiselongsofa med dun i, hvilket giver den et meget rundt udtryk, og gør den meget indbydende. Lexuz 100 ses her i et slidstærk Harmony 76, og så har den sorte ben, og laves selvfølgelig også spejlvendt.

  Vælg muligheder
 • Natuzzi Edition C054 open-end

  44.714 DKK49.029 DKK

  Natuzzi Edition! C054 sofaen fra Natuzzi er en kvalitetssofa, til de personer som holder af flot design, og god komfort. Sofaen har manuelle nakkestøtter, vip i armlæn og laves  i forskellige typer læder, som er bløde  og åndbare. I sæderne på sofaen har vi lagt  koldskum i, for at sikre god komfort, og lang levetid.

  Vælg muligheder
 • Herman Natuzzi Italy sofa

  82.499 DKK

  "PRODUCERET I ITALIEN" Herman chaiselongsofa fra italienske Natuzzi, er den type sofa, hvor man har designet den perfekte sofa, samtidig med at du har en god komfort. Der er lagt koldskum og dun i sofaen, så du både har den lidt faste, men samtidig en blød komfort. Chaiselongsofaen  her står i Natuzzi Italys fineste Status læder, som er blød og lækker.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Stamford Basic 2621 sofa med open end

  Tilbud 12.486 DKK 7.999 DKK

  Stamford Basic er en enkel og flot sofa med open-end som gør den mere åben og let. Samtidig har den lyse ben på i eg som er 20 cm, hvilket gør den elegant at se på, og samtidig praktisk, da man kan komme ind med støvsugeren. Sofaen er betrukket med gråt stof i dessin Beach, som er et slidstærkt stykke stof, og som gøre at sofaen vil være pæn mange år frem. I sædepudderne har vi  lagt koldskum i, da det har den bedste bæreevne, og gør at sofaen  vil holde en pæn form mange år  frem.

  Vælg muligheder
 • Visby 2,5 + 2 pers. sofa

  14.992 DKK

  Dette Visby sofasæt er kvalitetssofaer med koldskum i sædet, og Nozag fjedre i bunden,  som sikre sæderne en lang levetid, og en rigtig god bæreevne. Visby 2,5 + 2 består af en Visby 2,5 pers. sofa samt 2 pers. sofa, der har målene 226 cm og 176 cm. Sofaen er udstyret med pæne sorte træben, som givet en god kontrast til det lysegrå stof i dessin Pico.

  Tilføj til kurv
 • Hurtig levering

  Houston sofa med open end og chaiselong

  19.998 DKK

  Houston er en meget elegant sofa som er udstyret med et stykke tekstil som minder meget om læder.  Det er et mocca farvet Kentucky stof, som er virkelig behageligt at sidde i. Houston har mange sidepladser, og er ideel til at have familien og vennerne på besøg. Sofaen har koldskum i sæde, hvilket gør at sædet holder sin form i lang tid. Der er  bollfiber og poleyether i ryg som gør ryggen lidt blødere end sædet da ryggen ikke udsættes for et lige så hårdt tryk. Sofaen måler 294 x 210, hvor chaiselongen er 159 cm. Siddedybde: 55  cm Siddehøjde: 48 cm Obs. Sofaen kan vendes begge veje, hvilket man bestemmer ved bestilling. (På billedet er den venstrevendt)

  Vælg muligheder
 • Symfoni hjørnesofa

  37.163 DKK

  Symfoni sofaen ses her betrukket med mørkebrun Waxanilinlæder, som en meget naturlig og blød læder. Derudover har vi sat nogle lette sorte stålben på sofaen, så den ser elegant ud. I sædepuderne har vi lagt cozy skum i, hvilket giver sofaen et mere rundt look, samtidig med at den kommer til at se mere indbydende ud. Symfoni er en sofa-serie, hvor nærmest alt kan lade sig gøre i forhold til længde, farve, ben og armlæn.

  Tilføj til kurv
 • Visby sofa med chaiselong

  8.874 DKK

  Visby chaiselongsofa, er en af mange  udgaver man kan få Visby i, da det er en alsidig sofa-serie. Visby kan laves i forskellige farver, og kan selvfølgelig også spejlvendes, så den passer perfekt til din stue. I sidepuden har koldskum, som sikrer dig en behagelig komfort, og en lang levetid, da det er en fast skum.  

  Vælg muligheder
 • Hurtig levering

  Torino hjørnesofa m. chaiselong

  19.999 DKK

  Torino hjørnesofa, er udstyret med en kæmpe chaiselong, som får sofaen til at ligne en flydersofa, som de fleste drømmer om. Derudover har vi sat nogle høje metalben på sofaen, så man kan gøre rent med støvsuger under. Torino sofaen er monteret med mørkegråt stof i dessin Danny,  som er slidstærkt.

  Vælg muligheder
 • Columbia 2 pers. sofa

  10.080 DKK

  Columbia 2 pers. sofa fra Skalma, er klassisk dansk design, når det er bedst. Selve armene er i en lækker lys bøg, med rund kant, og en pæne detaljer. Stoffet, som man har betrukket sofaen med er antracitfarvet uldstof dessin 223, som er meget slidstærkt.

  Tilføj til kurv
 • Columbia 3 pers. sofa

  10.550 DKK

  Columbia 3 pers. sofa fra Skalma, er klassisk dansk design, når det er bedst. Selve armene er i en lækker lys bøg, med rund kant, og en pæne detaljer. Stoffet, som man har betrukket sofaen med er antracitfarvet uldstof dessin 223, som er meget slidstærkt.

  Tilføj til kurv
 • Houston 3+2 pers. sofa

  14.498 DKK

  Houston sofasæt er betrukket med gråt stof i dessin Kentucky, som ligner en læder, men som rent faktisk er stof - og så er det endda slidstærkt. - Den kan også laves i andre farver - til samme pris. Sofasættet består henholdsvis af en 3- og 2,5 pers. sofa med målene 226 og 212 cm, så du får et yderst rummeligt sofasæt med plads til at slænge sig eller samvær med hele familien eller gæster. Siddedybde: 55  cm Siddehøjde: 48 cm

  Tilføj til kurv
 • Stærk pris

  Visby 2,5 pers. sofa

  3.499 DKK

  Visby sofaen ses her som en 2,5 pers. sofa og er betrukket med mørkegrønt stof i dessin Sintra og har sorte lette metalben, som er med til at gøre sofaen elegant.

  Tilføj til kurv
 • Bardolino sofa 3+2,5 pers.

  42.000 DKK

  Vores Bardolino sofasæt er et lækkert og blødt sofasæt, da der er lagt en dun-top sædet, hvilket også gør puden lidt rundere og som kan være med til at gøre en sofa mere indbydende. Bardolino sofaerne er betrukket med sort semianilin læder i dessin 70, som er en blød læder, der har fået en let overfladebehandling hvilket gør at læderet ikke suger. Samtidig er det kun en let behandling, så læderet ånder stadig, så man sidder ikke og sveder i den. Den har fået sat enkle sorte metalben på, som bidrager til det lette udtryk. Mål:  235 og 198 cm

  Tilføj til kurv
 • Matera U255 Hjørnesofa

  31.255 DKK

  Matera hjørnesofa er udstyret med en lækker sort Denver læder på alle slidflader. Derudover har vi sat høje metalben på hjørnesofaen, så det er let at komme under med støvsugeren, samtidig med at den får et lettere look når den bliver løftet fra gulvet. Matera hjørnesofa er udstyret med 2 el-recleinere, så du bare kan læne dig tilbage, og slå benene op.

  Tilføj til kurv
 • Stresselss Emma E200 2 pers. Sofa

  22.450 DKK

  Emma sofaen fra norske Stressless er udviklet med Stressless' egen Ergo adapt funktion. Diskret vinkles sædet nemlig automatisk og justerer sig efter din krop. Dermed får du den perfekte vinkel, uanset om du sidder eller ligger ned. Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder
 • Stresselss Emma E200 3 pers. Sofa

  29.360 DKK

  Emma sofaen fra norske Stressless er udviklet med Stressless' egen Ergo adapt funktion. Diskret vinkles sædet nemlig automatisk og justerer sig efter din krop. Dermed får du den perfekte vinkel, uanset om du sidder eller ligger ned. Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder
 • Stressless Aurora 2 pers. sofa

  22.040 DKK

  Aurora sofaen fra Stressless har ekstremt bløde puder, som sikre dig en rigtig god komfort - og et miljø som du kan slappe af i. Trods de rene linjer har den også nogle flotte detaljer, der giver den et eksklusivt udtryk. Du kan vælge sofaen i forskellige farver i Stressless' bløde Paloma læder. • Bredde: 164 cm • Dybde: 81 cm • Højde: 89 cm • Sædehøjde: 47 cm • Sæde dybde: 55 cm Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder
 • Stressless Aurora 3 pers. sofa

  29.750 DKK

  Aurora sofaen fra Stressless har ekstremt bløde puder, som sikre dig en rigtig god komfort - og et miljø som du kan slappe af i. Trods de rene linjer har den også nogle flotte detaljer, der giver den et eksklusivt udtryk. Du kan vælge sofaen i forskellige farver i Stressless' bløde Paloma læder. • Bredde: 228 cm • Dybde: 81 cm • Højde: 89 cm • Sædehøjde: 47 cm • Sæde dybde: 55 cm Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder
 • Nielaus AV53 sofa

  15.250 DKK

  *Dansk produceret* I 1953 designede den danske møbelarkitekt Arne Vodder, denne lille sag af en sofa her. Der er knapper i ryggen, og så er der lagt formstøbt skum i sædet, hvilket gør at du vil kunne nyde denne sofa i mange år. Når man sidder i AV53 sofaen, så sidder man automatisk meget tilbagelænet, da hældningen i sofaen gør at du automatisk kommer til at sidde i en behagelig hvileposition.

  Tilføj til kurv
 • Nielaus N100 3 pers. sofa

  32.050 DKK

  *Dansk produceret* En ægte  klassiker, N100 sofaen fra danske Nielaus som blev designet i 1982 af Nielaus. Den har været en populær sofa igennem de sidste mange årtier, og laves også som  2 pers. sofa. N100 ses her i en lækker sort læder, men kan både laves i  andre læder og i stof. Stellet er i massiv som har fået en sæbebehandling, men laves også i eg olie, og sågar i   bøg.

  Tilføj til kurv
 • Nielaus Scala sofa

  36.850 DKK49.950 DKK

  Scala sofaen fra Nielaus, er designet af Kim Nordentoft i 2001, og har lige siden været en populær sofa. Scala kan laves i forskellige størrelser, og mange forskellige typer læder og tekstiler. Sædepuden er gennemgående, og er lavet i lækker  Pantera skum, som sikre dig en lækker komfort. Selve benene er i rustfri børstet stål, men kan også laves i eg  og valnød,  hvis det passer bedre ind til din bolig.

  Vælg muligheder
 • Mantova hjørnesofa

  23.999 DKK

  Mantova er en lækker lædersofa, med justérbar nakkefunktioner, og så er den også udstyret med en el-recleiner, i den ene side. På alle slidflader er hjørnesofaen er monteret med blød semianilin læder, som er en god læder der har fået en let overfladebehandling, så den ikke suger væske. Mantova kan kun laves i sort læder men kan både bestilles som højre- og venstrevendt sofa.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Bolivia CL300 3+2 pers.

  Tilbud 19.999 DKK26.870 DKK

  Bolivia sættet fra danske Skalma, er et pragteksemplar på dansk design når det er bedt. Der er skarpe kanter, samtidig med at sættet får en afslappende udstråling med de runde former på armlænet. Sofasættet ses her i en sort okselæder dessin 629, som er et lækker stykke læder. Sædehyndernes fyld består af koldskum og ryghynderne af polydun, hvilket skaber høj grad af blødhed samt et stramt og ensartet look. Du kan tilkøbe kedersyninger og duntop til sædehynderne, hvis du vil opnå et look and feel som ægte dun og samtidig undgå at skulle banke hynderne for at holde faconen. Mål: 3 Pers: 196 cm 2 Pers: 138 cm

  Vælg muligheder
 • Hurtig levering

  Rosenholm 3+2 pers.

  9.998 DKK

  Rosenholm sættet som ses her på billedet, er af klassisk dansk design, med et tremmestel i armlænet. Begge sofaers tremmestel er produceret i lakeret bøgestel og selve stoffet er et polyester antracitfarvet stof i dessin Leman. - Med dette Rosenholm-sofasæt, er du garanteret to gode sofaer til prisen, som samtidig har god siddekomfort. Vi har sofasættet stående i vores butik, så du skal være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv
 • Stamford sofa 2,5 pers.

  3.999 DKK

  *FAST LAV PRIS* Med Stamford sofaen får du en elegant sofa med rene linjer - altså et typisk dansk design. Den ses her som en 2,5 personers sofa i flot grønt velourstof. Man kan også lave sofaen som en 3 pers. eller som en hjørnesofa hvis man har lyst. Sofaen er polstret med koldskum i sædehynder og poleytherskum i ryggen, hvilket giver hynderne en god fasthed og genrejsningsevne - altså en optimal siddekomfort.

  Tilføj til kurv
 • Manzano 3+2 pers. sofa

  19.998 DKK

  Manzano sofaerne er et godt bud på en flot sofa med god siddekomfort. Sofasættet står her i en sort okslæder på alle slidflader, og med lave sorte ben. Der er koldskum i sædehynderne, hvilket skaber en god fasthed og siddekomfort hvilket også bidrager den høje ryg til optimal rygstøtte. Sofasættet leveres kun som det ses her, så man kan hverken ændre på farve, eller på ben.

  Tilføj til kurv
 • Stamford Basic 2600 sofa med open end

  16.163 DKK

  Her ses en hjørnesofa med open-end, som kan laves så den også vender den anden vej. Hjørnesofaen ses her med i en flot Soleda læder på alle slidflader, og elegante metalben. Stamford sofaen har en meget behagelig siddekomfort, da vi har lagt koldskum i sædehynderne, hvilket gør at den også holder form i mange år. *Prisen er eksklusiv nakkepuder og puf.

  Tilføj til kurv
 • Fanø 2+3 pers. sofa

  43.681 DKK

  Fanø serien fra Top-Line er en serie i et typisk dansk design med tremmestel, og i en super lækker semianalin læder, som iøvrigt leveres i andre farver. Sofaerne har nozak fjeder i bundrammen samt koldskum i sæde- og ryghynder, der giver en lækker siddekomfort og god rygstøtte. Det gør også ryghynderne mere praktiske, da de så vil holde deres form. Sofasættet fås i mange stof- og lædertyper, flere farver samt. trætyper i tremmestel. - Derudover kan man også få en stol til sættet. Vi har sættet stående i vores butik på Amager, så hvis du er tæt på butikken, kan du lige så godt komme ind og prøve sættet.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Symfoni Sofa med open-end

  Tilbud 30.380 DKK 21.266 DKK

  Symfoni serien fra Hjort Knudsen, er et alsidigt byggesystem som her ses som en sofa med open-end. Med Symfoni byggesystemet har man lavet Møblérs største byggesystem, hvilket vil sige at man nærmest kan designe sin sofa helt selv. Denne Symfoni sofa med open end er betrukket med mørkegrønt semianilin/ spalt læder, som er en lækker blød læder. Sædehynderne er fyldt op med koldskum, hvilket gør sofaen fast og behagelig. I ryghynderne har man lagt mixfyld, for at gøre den lidt blødere og øge siddekomforten.  

  Tilføj til kurv
 • Mexico 2 pers.

  11.675 DKK

  Mexico serien fra Skalma, er en ny serie fra Skalma, hvor de har gjort hele deres klassiske design lidt lettere, og givet det et rundere udtryk. Her ses seriens 2 pers. i et lyseblåt uldstof og med hvidolieret eg på benene. Sofaen er designet med høj ryg, så du er sikret god, stabil rygstøtte, og siddekomforten er i top som følge af koldskum i sædehynder og ryg. os I butikken på Amager har vi Mexico serien stående, samt. alle de farver den kan leveres i. Mexico serien findes eksklusivt hos Møblér kæden.

  Tilføj til kurv
 • Mexico 3 pers.

  12.915 DKK

  Mexico serien fra Skalma, er en ny serie fra Skalma, hvor de har gjort hele deres klassiske design lidt lettere, og givet det et rundere udtryk. Her ses seriens 3 pers. i et lyseblåt uldstof og med hvidolieret eg på benene. Sofaen er designet med høj ryg, så du er sikret god, stabil rygstøtte, og siddekomforten er i top som følge af koldskum i sædehynder og ryg. os I butikken på Amager har vi Mexico serien stående, samt. alle de farver den kan leveres i. Mexico serien findes eksklusivt hos Møblér kæden.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Ucreate med Open-End

  Tilbud 13.467 DKK 10.100 DKK

  Her ses en Ucreate sofa med open-end fra danske Hjort Knudsen. Den er fremstillet med Mood stof, men kan laves i mange andre varianter. På billedet er sofaen højrevendt, men kan sagtens spejlvendes, hvis det passer bedre ind i din stue. Den er her udstyret med lave ben, men kan også laves med højere ben i både metal og træ.  

  Vælg muligheder

Viser 1–50 af 68 resultater