Sofa med open-end

Viser alle 20 resultater

 • Visby sofa med open-end

  17.345 DKK

  Visby sofa med  open-end kan laves som både højre- og venstrevendt. Sofaen er i sort Sevilla læder, som  er et behandlet stykke læder, som ikke vil suge, hvilket gør den meget praktisk. Visby er udstyret med smalle stålben, hvilket giver sofaen et let udtryk.

  Vælg muligheder
 • Mantova U144 sofa med open end

  31.703 DKK31.706 DKK

  Mantova hjørnesofa står her med en lækker Pasadena læder, hvilket er en blød og praktisk semianilin læder. Mantova hjørnesofa ses her i den store udgave med open-end. Den er også lavet i en mindre udgave som du kan se her. Vores Mantova sofa har el-reclainer i den side hvor der er armlæn, hvilket gør at der er flere eftertragtede siddepladser i sofaen.

  Vælg muligheder
 • Ystad sofa med open end

  18.999 DKK

  Ystad sofaen med det flotte og slidstærke Alis stof er en sofa for hele familien. Sofaen er lavet med komfort og design for øje, men hvor der stadig er plads til alle. I sædet er der lagt koldskum i med en lille Bonell top, og i ryghynderne er der lagt kuglefibre og polyether skum i. Benene er af sort metal.

  Tilføj til kurv
 • Houston sofa med open end og chaiselong – cognac

  21.224 DKK

  Houston er en meget elegant sofa som er udstyret med et stykke tekstil som minder meget om læder.  Det er et cognac farvet Kentucky stof, som er virkelig behageligt at sidde i. Houston har mange sidepladser, og er ideel til at have familien og vennerne på besøg. Sofaen har koldskum i sæde, hvilket gør at sædet holder sin form i lang tid. Der er bollfiber og poleyether i ryg som gør ryggen lidt blødere end sædet da ryggen ikke udsættes for et lige så hårdt tryk.

  Tilføj til kurv
 • Malmø sofa med chaiselong og open end

  18.999 DKK

  Malmø sofa med både en open-end og med chaiselong, gør at I ikke skal slås om de gode pladser, da der er nok til alle. Vi har betrukket sofaen med dessin Jump stof, som har en slidstyrke på hele 45.000 martindale. I sædet er der lagt koldskum i sædet, hvilket gør puden fast, og tilmed giver sofaen en lang levetid. Benene er af sort træ.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Cozy sofa med open-end

  Tilbud 11.999 DKK

  Cozy sofaen går under betegnelsen "flydersofa" med en sædedybde på 62 cm, og en sædehøjde på 38 cm. Dog har vi med en praktisk flydersofa at gøre, da der er lagt ren koldskum i sædehynderne. Med sorte træben på 4 cm, får sofaen et meget bombastisk look, og fuldender det indbydende udtryk. Cozy kan både laves som højre- og venstrevendt sofa.

  Vælg muligheder
 • Solution sofa med open end – Santos

  18.591 DKK

  Solution sofa med open-end er lavet i det fremragende Santos stof - hvilket er et slidstærkt stof. Vores hjørnesofa her er udstyret med det der hedder Cozyskum, hvilket er lidt blødere end koldskum. Vi har lagt  cozyskum i for at gøre Solution til en flydersofa, og dermed får den også lidt  rundere former. Den kan laves i 7 forskellige farver, og er udstyret med træben.

  Tilføj til kurv
 • Modulo hjørnesofa med open end

  29.850 DKK

  Modulo sofaen bliver lavet af danske Skalma ovre i Skals i jylland. Hjørnesofaen ses her med lysegråt stof i dessin 361, og med flotte runde ben i egetræ. Der er lagt en lækker koldskum i sædehynderne som sikrer en fast komfort, og en levetid mange år ud i fremtiden. I  ryggen er der lagt polyetherskum, som er en lidt blødere skum end koldskum. Modulo kan både laves som højre- og venstrevendt.

  Tilføj til kurv
 • Stamford 2543 hjørnesofa med chaiselong & open end

  20.029 DKK

  Stamford hjørnesofa med chaiselong og open-end er en elegant sofa med mange siddepladser til familien. Sofaen ses her i et lækkert stof som hedder Kentucky, som er et slidstærkt stykke stof, som minder meget om læder. I sæderne har vi lagt koldskum i, for at give en fast fornemmelse, og en lang levetid. I ryghynderne har vi mixfyld, hvilket giver dig en blødere fornemmelse i ryggen. Stamford hjørnesofa er her udstyret med 20 cm høje metalben, hvilket også giver den et lettere udtryk.

  Tilføj til kurv
 • Symfoni 2192 hjørnesofa med open end

  21.517 DKK

  Dette er en Symfoni sofa som du ser i vores populære Jeep antracitfarvet stof. I sædehynderne har vi lagt koldskum i, for at give sofaen en god fast komfort og en lang levetid. I ryghynderne er der lagt et mix fyld i, som består af polyetherskum og koldskum, for at give sofaen en blød, men stadig fast ryg. Symfoni kan selvfølgelig både laves  som højre- og venstrevendt.

  Tilføj til kurv
 • Bluemary hjørnesofa med open-end

  24.794 DKK

  Bluemary sofa med open-end giver et strejf af luksus, og når man sætter sig i den kan man mærke den gode kvalitet . Sofaen ses her i en grøn dessin Lido, og med sortlakeret ben i eg. Der er lagt koldskum i både sæde- og rygpuder, hvilket gør at sofaen holder sin pæne form i lang tid. Sofaen kan både laves som højre- og ventrevendt.

  Vælg muligheder
 • Natuzzi Edition C054 open-end

  46.946 DKK49.029 DKK

  Natuzzi Edition! C054 sofaen fra Natuzzi er en kvalitetssofa, til de personer som holder af flot design, og god komfort. Sofaen har manuelle nakkestøtter, vip i armlæn og laves  i forskellige typer læder, som er bløde  og åndbare. I sæderne på sofaen har vi lagt  koldskum i, for at sikre god komfort, og lang levetid.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Stamford Basic 2621 sofa med open end

  Tilbud 7.999 DKK

  Stamford Basic er en enkel og flot sofa med open-end som gør den mere åben og let. Samtidig har den lyse ben på i eg som er 20 cm, hvilket gør den elegant at se på, og samtidig praktisk, da man kan komme ind med støvsugeren. Sofaen er betrukket med gråt stof i dessin Beach, som er et slidstærkt stykke stof, og som gøre at sofaen vil være pæn mange år frem. I sædepudderne har vi  lagt koldskum i, da det har den bedste bæreevne, og gør at sofaen  vil holde en pæn form mange år  frem.

  Vælg muligheder
 • Houston sofa med open end og chaiselong

  21.224 DKK

  Houston er en meget elegant sofa som er udstyret med et stykke tekstil som minder meget om læder.  Det er et mocca farvet Kentucky stof, som er virkelig behageligt at sidde i. Houston har mange sidepladser, og er ideel til at have familien og vennerne på besøg. Sofaen har koldskum i sæde, hvilket gør at sædet holder sin form i lang tid. Der er  bollfiber og poleyether i ryg som gør ryggen lidt blødere end sædet da ryggen ikke udsættes for et lige så hårdt tryk. Sofaen måler 294 x 210, hvor chaiselongen er 159 cm. Siddedybde: 55  cm Siddehøjde: 48 cm Obs. Sofaen kan vendes begge veje, hvilket man bestemmer ved bestilling. (På billedet er den venstrevendt)

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Mantova hjørnesofa med open-end

  Tilbud 19.999 DKK

  Mantova er en lækker lædersofa, med justérbar nakkefunktioner, og så er den også udstyret med en el-recleiner, i den ene side. På alle slidflader er hjørnesofaen er monteret med blød semianilin læder, som er en god læder der har fået en let overfladebehandling, så den ikke suger væske. Mantova kan kun laves i sort læder men kan både bestilles som højre- og venstrevendt sofa.

  Vælg muligheder
 • Stamford Basic 2600 sofa med open end

  17.312 DKK

  Her ses en hjørnesofa med open-end, som kan laves så den også vender den anden vej. Hjørnesofaen ses her med i en flot Soleda læder på alle slidflader, og elegante metalben. Stamford sofaen har en meget behagelig siddekomfort, da vi har lagt koldskum i sædehynderne, hvilket gør at den også holder form i mange år. *Prisen er eksklusiv nakkepude og puf.

  Tilføj til kurv
 • Symfoni Sofa med open-end

  33.480 DKK

  Symfoni serien fra Hjort Knudsen, er et alsidigt byggesystem som her ses som en sofa med open-end. Med Symfoni byggesystemet har man lavet Møblérs største byggesystem, hvilket vil sige at man nærmest kan designe sin sofa helt selv. Denne Symfoni sofa med open end er betrukket med mørkegrønt semianilin/ spalt læder, som er en lækker blød læder. Sædehynderne er fyldt op med koldskum, hvilket gør sofaen fast og behagelig. I ryghynderne har man lagt mixfyld, for at gøre den lidt blødere og øge siddekomforten.  

  Tilføj til kurv
 • Ucreate med Open-End

  13.467 DKK

  Her ses en Ucreate sofa med open-end fra danske Hjort Knudsen. Den er fremstillet med Mood stof, men kan laves i mange andre varianter. På billedet er sofaen højrevendt, men kan sagtens spejlvendes, hvis det passer bedre ind i din stue. Den er her udstyret med lave ben, men kan også laves med højere ben i både metal og træ.  

  Vælg muligheder
 • Modulsofa – Nomad Dot

  17.950 DKK

  Nomad Dot er en modulsofa, udarbejdet af Feel Living. Modulerne kan nemt sættes sammen og du kan i princippet købe så mange moduler du har lyst til. Stoffet er i Barcelona, som er et polyesterstof. Du bestemmer også selv, om sofaen skal have knapper i ryggen eller ej.  

  Vælg muligheder
 • Modulo open-end sofa

  30.120 DKK

  Modulo serien bliver produceret af den danske virksomhed Skalma, som producerer i den jyske by Skals. På billedet står den i Hopper stof, og med open end - men den kan bygges op på mange forskellige måder, ligesom den både kan laves i læder og textil. I sædehynden er der naturligvis brugt en fast koldskum, som både sikre komforten, men også sikre en lang levetid. Sædedybde: 58 cm Siddehøjde: 41 cm I vores butikker har vi generelt mange sofaer fra Skalma stående.

  Tilføj til kurv

Viser alle 20 resultater