Spisebordsstole

Viser alle 30 resultater

 • SM52 Skovby spisebordsstol

  2.499 DKK

  *Dansk produceret* SM52 fra danske Skovby er en lille elegant spisebordsstol, som med et lille elegant ryglæn kan bruges til mange forskellige spiseborde. Den  står her i en eg hvidolie, og på sædet er der monteret stof, men den laves dog også i læder. - Den laves også i forskellige træsorter.

  Tilføj til kurv
 • SM63 Skovby spisebordsstol

  3.899 DKK

  Spisebordstolen SM63 fra danske Skovby, har en fantastisk komfort, og med de pæne træben, kan man få stolen  til at passe til de fleste spiseborde. SM63 ses her i en blød sort læder, og  med ben i hvidolieret eg.

  Tilføj til kurv
 • SM58

  3.699 DKK

  *DANSK PRODUCERET* SM58 spisebordsstol fra Skovby er en klassiker, som laves i sort læder, og med stålben.

  Tilføj til kurv
 • Tulip Spisebordsstol – Naver

  4.089 DKK

  Tulip spisebordsstol fra Naver Tulip stolen er lavet af en 3D skal af finer, hvilket gør at man kan lave den pæne form. Tulip laves i valnød, eg og sortbejdset. Spisebordsstolen her laves med sæde i Semi-anilin læder og med stel af rustfrit stål eller med et sort træstel.

  Tilføj til kurv
 • Tiger spisebordsstol – uden armlæn

  5.491 DKK

  DANSK PRODUCERET Tiger stolen fra danske Naver Collection er efterhånden blevet en design-klassiker og er en yderst populær spisebordsstol. Spisebordsstolen ses her i en valnød, og med Navers lækre læder på. Stolen bliver produceret på Gramrode møbelfabrik, efter alle kunstens regler, hvor detaljer og håndværk er i højsædet. Stolen laves også i med sort stål, og andre farver læder – så hvis det er et ønske, skal I være velkommen til at kontakte os. Tiger stolen laves også med armlæn, som du kan se her.

  Tilføj til kurv
 • SM65 Spisebordsstol

  5.099 DKK

  SM65 fra danske Skovby er en af de spisebordsstole, hvor komforten er helt i top, da du både har polstring på ryg og på sæde, samt. støttende armlæn.' Sm65 ses her i en sort læder, og med valnød stel, og der findes selvfølgelig andre muligheder for både træsort, og polstring. Hvis du er interesseret i at høre om andre træsorter,  så kan du skrive i chatten ude til højre, og så skal vi nok finde priser,  og evt. billeder.

  Tilføj til kurv
 • SM95 spisebordsstol

  3.899 DKK

  Sm95 spisebordsstol fra danske Skovby, er en spisebordsstol med høj ryg, og har et let udtryk. Spisebordsstolen står her med et pænt lædersæde og træet er i en eg hvidolie, men kan også laves i ændre træsorter, og behandlinger. Hvis du er interesseret i at høre om andre træsorter,  så kan du skrive i chatten ude til højre, og så skal vi nok finde priser,  og evt. billeder.

  Tilføj til kurv
 • Sm98 Spisebordsstol

  4.799 DKK

  Sm98 fra danske Skovby er en fryd for øjet, lige så vel som den er en fryd for kroppen. Spisebordsstolen ser enkel ud, men har en lækker komfort, og er en af de stole man kan sidde på i længere tid. Den ses her i en eg hvidolie, med et sort lædersæde, og stålben.

  Tilføj til kurv
 • Tradition Spisebordsstol

  4.125 DKK

  Tradition spisebordsstol er en klassisk dansk spisebordsstol, i en pæn eg hvidolie, og hvor man tilmed har sat en lækker læder på sædet.

  Tilføj til kurv
 • Freja Spisebordsstol

  4.225 DKK

  Freja spisebordsstol er fra danske Findahl, som laver disse fantastiske spisebordsstole ovre i Jylland. Freja har en rigtig god komfort, da den både har et lækkert fletsæde, men også armlæn,  så du kan sidde i længere tid ved spisebordet. Den ses her i en eg hvidolie, med et smukt fletsæde.

  Tilføj til kurv
 • Springer Spisebordsstol

  3.375 DKK

  Springer spisebordsstol fra Danske Findahl er et  godt bud på en god spisebordsstol med god komfort, da du har den runde ryg, et meget lille armlæn, og så en sædepude. Den ses her i en ubehandlet eg, og betrukket er betrukket med en sort læder.

  Tilføj til kurv
 • Saks spisebordsstol

  2.999 DKK3.780 DKK

  Saks spisebordsstol er fra Kristensen & Kristensen, som både laver skønne spisebordsstole og spiseborde der passer til. Her har Saks stolen en lækker læder på, og du kan vælge mellem sort og cognac.

  Vælg muligheder
 • NorD spisebord L200

  13.197 DKK13.799 DKK

  Nord spisebord har her et stel i eg hvidolie, og så man kan selv vælge om man vil have overfladen med en laminat i stonelook, eller om man vil have en massiv eg hvidolie, som matcher stellet. Der er butterfly udtræk i bordet,  så derfor hører der også en tillægsplade med til bordet, som sidder i. NorD spisebord er med i den flotte Nord-serie, hvor man både kan få matchende stole, reoler osv.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Tiger stol – Med armlæn

  Tilbud 4.396 DKK5.242 DKK

  DANSK PRODUCERET Tiger stolen fra danske Naver Collection er efterhånden blevet en design-klassiker og er en yderst populær spisebordsstol. Stolen bliver produceret på Gramrode møbelfabrik, efter alle kunstens regler, hvor detaljer og håndværk er i højsædet. Stolen laves også i med sort stål, og andre farver læder - så hvis det er et ønske, skal I være velkommen til at kontakte os.

  Vælg muligheder
 • NorD highboard

  13.999 DKK14.698 DKK

  Her ses det pæne highboard fra den pæne NorD serie, som både har skuffer, skabe og hylder. Det er lavet i lækkert egetræ, som har fået en hvidolie, som gør træet lidt lysere, og får ellers det tunge møbel, til at virke lidt lettere. Man kan med fordel tilkøbe 2 LED-lys, som kan hjælpe med at lyse lidt  op i det rum, som det pæne highboard skal stå i.

  Vælg muligheder
   • Lys
   • Uden lys
 • NorD skænk

  12.799 DKK

  Skænken fra NorD-serien er udstyret med 2 låger, og 4 skuffer midten, hvilket gør at den til et alsidigt opbevaringsmøbel. Den produceres i eg hvidolie, og har helt lige kanter, som får den til at fremstå elegant og helt i tråd med den nordiske stil. I samme serie findes der også en vitrine, som passer til skænken.

  Tilføj til kurv
 • NorD vitrineskab

  12.597 DKK13.996 DKK

  Vitrinen fra NorD-serien er er det perfekte opbevaringsmøbel, da vitrinen er rummelig, og har mange hylder. Det er muligt at tilkøbe LED-lys til vitrinen, ligesom man kan se på billedet. Det giver vitrinen en flot udstråling, og er også med til at skabe lys i det rum, man vælger at sætte vitrinen i. I vores butik i Glumsø, har vi et kæmpe NorD-studie, hvor du kan se langt størstedelen af mulighederne.

  Vælg muligheder
   • Lys
   • Uden lys
 • NorD træstol

  3.899 DKK

  NorD spisebordsstol i træ, ses her i en eg hvidolie, som passer rigtig godt til NorD-seriens spisebord i Ø120, så både laves i eg hvidolie, og i stenlaminat. Man er efterhånden begyndt at sidde lang tid ved spisebordet, og  derfor kommer flere og flere stole med armlæn, og en  blød pude. Spisebordsstolen er her betrukket med en lækker sort læder, som er god og behagelig at sidde på. I vores afdeling i Glumsø, har vi et kæmpe NorD-studie, hvor du kan se langt størstedelen af mulighederne

  Tilføj til kurv
 • NorD Tillægsplade

  1.499 DKK

  NorD tillægsplade passer til NorD Ø120 bordet, og  kan både leveres i stonelaminat, og i sortbejdset eg. I NorD-serien er det kendetegnet at der bliver brugt en sortbejdset eg, som tillægsplade, selvom du har valgt et spisebord i eg hvidolie.

  Vælg muligheder
 • NorD spisebord Ø120

  11.556 DKK11.997 DKK

  Det runde spisebord i NorD-serien er et elegant bord der måler Ø120, hvilket skaber en mere hyggelig stemning, når man sidder og og nyder maden. Spisebordet er med udtræk, og har plads til 2 tillægsplader, som hver måler 50 cm. Bordet leveres både i massiv eg hvidolie, og i en lækker hårdfør stone-laminat, som kan været et praktisk valg. I vores afdeling i Glumsø, har vi et kæmpe NorD-studie, hvor du kan se langt størstedelen af mulighederne.

  Vælg muligheder
 • Jane spisebordsstol

  999 DKK2.099 DKK

  Her ses Jane spisebordsstol i en lækker egetræ, og med ægte læder monteret på sædet, for at give en god komfort, og en let stol at vedligeholde. Jane spisebordsstol er af massivt egetræ, og er et typisk bud på en elegant nordisk stol, som man både kan bruge til et stort plankebord, eller et mindre let bord. Stolen laves i flere træsorter, og man kan både vælge om man vil have en ægte læder på sædet eller en PU læder. *PU læder være praktisk, og skal kun have en lidt fugtig klud en gang imellem. Men det er et plastikmateriale, og derfor er det et meget lukket materiale, som efter et stykke tid kan være varmt at sidde på.

  Vælg muligheder
   • Læder
   • PU Læder
 • Icon spisebordsstol

  2.675 DKK

  Icon stolen fra Findahl, er en elegant stol med armlæn, og rigtig god sidekomfort. Spisebordsstolen er her betrukket med brunt stof i dessin Corsica og stel i massiv sæbebehandlet bøg. Man kan også lave den med læder, og i eg i mange forskellige varianter. Vi har stolen og mange andre spisebordsstole stående i butikken på Amager - så du skal være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv
 • Frida Spisebordsstol

  4.125 DKK

  Frida spisebordsstol fra danske Findahl, som producerer en masse lækre spisebordsstole. Her på billedet ses den i en eg olie, hvor der er lavet fletsæde på den. Den kan også laves med stof- og lædersæde, hvis man er mere til det. Stolen produceres også i eg, med forskellige olier, lige såvel at stolen også laves i helt sort og med læder eller fletsæde.  

  Tilføj til kurv
 • Nord Lux spisebordsstol

  3.899 DKK

  Lækker Nord Lux stol, som her på billedet har en lækker okslæder på som både laves i sort- og cognac farve. Selve træstellet ses her i en eg hvidolie, som skaber en flot kontrast på stolen. En utrolig elegant stol med blødt kvalitetslæder, som sikre dig en behagelig siddekomfort. Vi har den stående i begge i farver i vores butik på Amager, så du skal være velkommen til at komme forbi og prøve stolen.

  Vælg muligheder
 • Mette spisebordsstol

  2.915 DKK

  Denne Mette spisebordsstol fra danske Findahl forener ægte, dansk design og god siddekomfort. Stolen er designet af Møbelarkitekt MAA Carsten Buhl og og er et lækkert stykke dansk design. Her ses stolen i en sort bøg, men kan se også laves i en eg olie, eller i en helt anden træsort. Selve sædet er polstret med en lækker læder, som gør at stolen nærmest bliver tidsløs, og kan holde i mange år. Den kan også fremstilles i stof, hvis man foretrækker det. Vi har stolen i vores butik på Amager, hvis du vil prøve den inden du beslutter dig.

  Tilføj til kurv
 • Jakob spisebordsstol

  2.475 DKK

  Flot spisebordsstol designet af Jakob Berg, og produceret af danske Findahl. Stolen ses her med Corsica stof, og i en sæbebehandlet eg. Da Findahl er en alsidig dansk møbelfabrik, så kan vi lave stolen i mange forskellige træsorter, og man kan også vælge om det skal være stof eller læder på sædet. Pris i bøg: 2.065,- Vi har stolen stående i vores butik på Amager, hvor du altid skal være velkommen til at kigge forbi.

  Tilføj til kurv
 • Nemo spisebordsstol

  699 DKK

  Flot og praktisk sort stol fra Preform. Nemo spisebordsstol med formstøbt sort plastskal, og fastmonteret sæde i sort PU læder, samt ben i sort træ. En enkel stol, som passer fint ind i den nordiske boligindretning. Den laves i flere forskellige varianter. Generelt er det en stol vi prøver at have på lager, så du vil kunne opleve hurtig leveringstid.

  Tilføj til kurv
 • Olivia Spisebordsstol

  1.999 DKK

  Olivia spisebordsstol fra Hundevad er en elegant, rustik stol med sorte metalben, beklædt med en lækker antikbrun læder. Stolen findes kun i Møblér butikker, da det er en eneretsmodel lavet specielt til Møblér.

  Tilføj til kurv
 • Tribe stol

  2.119 DKK

  Tribe stolen fra PBJ Designhouse, er en elegant og meget alsidig stol. Den laves i forskellige træsorter, og sædet kan både laves i stof, læder og træ, så den kan næsten tilpasses til ethvert hjem. Stolen er udarbejdet i massivt træ, og vi har den stående i vores fysiske butik på Amager. Samtidig med det har vi alle læder, stof og træprøver klar, til hvis du skulle komme forbi, og blive vejledt.

  Tilføj til kurv
 • Tac spisebordsstol i plast

  1.795 DKK

  Tac stolen fra Andersen er en let og elegant spisestol, som laves i mange forskellige farver. På billederne her ser du stolen i en lækker hård plast, og ben i massivt træ, som også kan leveres i forskellige farver.

  Tilføj til kurv

Viser alle 30 resultater