Lænestole i stof

Viser alle 33 resultater

 • Bamsestol – Skipper Furniture

  33.110 DKK

  Bamse stolen fra Skipper Furniture er en dansk klassiker designet af Svend Skipper. Lænestolen har en fantastisk komfort, da du automatisk falder tilbage i en hvileposition, når du sætter dig i Bamse stolen. Du ser den her i et blødt Remix 682 Violet stof, som er et lækkert som består af 90% uld og 10% nylon.

  Tilføj til kurv
 • Canate 6011 Farstrup lænestol

  16.450 DKK

  Canate 6011 fra Farstrup er en lænestol med rigtig god støtte i ryggen. Lænestolen er lavet i en eg lak, og har monteret et slidstærkt Morph 4101 stof. På Canate kan du læne ryggen tilbage, når du selv læner dig tilbage.

  Tilføj til kurv
 • Conform Gaga stol

  7.070 DKK

  Gaga lænestol fra svenske Conform, er en lille stol uden armlæn, som både kan stå til alene i et vindue, eller til en sofa. Stolen kan dreje, så du kan vende dig om, hvis det lyster. Gyro stolen ses her med et sort stel i træ, men kan også laves i aluminium, hvor stellet er lidt tyndere.

  Vælg muligheder
 • Farstrup Applaus Lænestol & fodskammel

  10.275 DKK

  *Dansk produceret* Farstrup Applaus-lænestol Model 5610 og fodskammel er en lækker seniorstol, som vi har hurtig levering på.  Applaus lænestol leveres med mørkegråt stof i dessin Medley, og står i en pæn lakeret lys bøg.

  Tilføj til kurv
 • Farstrup Edge lænestol

  13.495 DKK

  *Dansk produceret* Farstrup Edge 7900 Lænestol Edge lænestolen fra danske Farstrup, er en lækker seniorstol med både en god komfort, og et rigtig flot design. Lænestolen er betrukket med mørkegråt stof i dessin Hallingdal, som er virkelig slidstærkt og lækkert at sidde i. Stellet er i massiv hvidolieret eg, som skaber en flot kontrast til det grå stof. Hvis der er brug for det, kan man også tilkøbe en skammel.

  Tilføj til kurv
 • Farstrup Edge skammel

  4.335 DKK

  Farstrup Edge skamlen er betrukket med gråt/sort stof i dessin Hallingdal. Stel i massiv hvidolieret eg. Skamlen hører til Farstrup Edge stolen.

  Tilføj til kurv
 • Haslev lænestol & skammel

  8.499 DKK

  Haslev lænestol og skammel fra Nordic-C  er en pæn otiumstol lavet i et slidstærkt Nordic 701 Navy blue stof. Selve stellet er i  en ubehandlet eg, og så er armlænene betrukket med stof. Seniorstolen har en siddehøjde på 52 cm, hvilket gør den let at komme op af.

  Tilføj til kurv
 • Løkken lænestol & skammel

  10.299 DKK

  Løkken lænestol og skammel fra Nordic C er en perfekt hvilestol som kan læne sig tilbage. Med denne otiumstol får du en fantastisk støtte i ryggen. Selve stellet er i sæbehandlet eg, og stoffet er et slidstærkt New Malmø 92 stof.

  Tilføj til kurv
 • Nielaus AV53 stol

  9.950 DKK

  *Dansk produceret* I 1953 designede den danske møbelarkitekt Arne Vodder, denne lille sag af en stol her. Der er knapper i ryggen, og så er der lagt formstøbt skum i sædet, hvilket gør at du vil kunne nyde denne stol i mange år. Når man sidder i AV53 stolen, så sidder man automatisk meget tilbagelænet, da hældningen i sofaen gør at du automatisk kommer til at sidde i en behagelig hvileposition. -  Generelt har vi møbler fra Nielaus udstillet i vores butikker i Glumsø Til stolen, er der også lavet en sofa, som hører til.

  Tilføj til kurv
 • SL 407 Søren Lund lænestol

  19.198 DKK

  "Produceret i  Danmark" Hvis du elsker kvalitet og komfort,  så er Sl 407 den helt  rigtige lænestol for dig. Med lænestolens afbalanceret vippefunktion som tilpasser sig efter dit behov, har du din nye yndlingsstol. SL  407 står her i slidstærkt Fame stof, og selve stellet er i børstet stål. *Prisen er  eksklusiv skammel. Tilkøb af skammel: 6.737,- -  Generelt har vi møbler fra Søren Lund udstillet i vores butikker i Glumsø

  Tilføj til kurv
 • SL 409 Søren Lund Loungestol

  13.720 DKK

  "Produceret i Danmark" Søren Lund har lavet denne her fantastiske loungestol, som også kan dreje. Det er ikke alle der kan slippe afsted med sådan et flot syhåndværk, når det kommer til detaljerne med stoffet. Sl 409 har stålfod, og er  udstyret med Søren Lunds slidstærke Barry stof. -  Generelt har vi møbler fra Søren Lund udstillet i vores butikker i Glumsø

  Tilføj til kurv
 • Sofia stol – Skalma

  4.950 DKK

  Sofia er en meget alsidig stol, som hovedsageligt er lavet til stuen, men som kan placeres i alle boligens rum. Sofia er en lækker komfort med sin runde ryg, og ser elegant ud  med sine sorte metalben. Stolen  er betrukket  med mørkeblåt stof i dessin Hopper.

  Tilføj til kurv
 • Sorø lænestol med sædeløft

  12.699 DKK

  Sorø lænestol med sædeløft fra Nordic-C er en perfekt seniorstol, hvis man har svært ved selv at komme op af lænestolen. Sædeløftet er elektronisk, og er super let at håndtere. Otiumstolen står i et slidstærkt Stella stof Dessin 804 og selve stellet er i en lys bøg. I alle Sorø lænestole er der brugt formstøbt koldskum som holder i fastheden i mange år. Nordic-C laver deres lænestol med sædeløft i en størrelse, som er størrelse Medium hvor bredden er 70 cm. Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Tilføj til kurv
 • Sorø Plus lænestol & skammel

  7.799 DKK7.999 DKK

  SorøPlus lænestol og skammel er et fantastisk seniormøbel med en god støtte i ryggen. Otiumstolen står her i et  rødt Bergamo stof dessin 116-64 som er et slidstærkt stykke stof. Selve stellet er i en lys bøg. Forskelligen på Sorø Standard og Sorø Plus er at på Sorø  Plus der har du et håndtag ude i siden til at justere ryggen. På Sorø standard, har man kun en lille knap som for nogen kan være sværere at håndtere. Seniorstolen her kan laves i 3 forskellige størrelser, hvor den får en større sædebredde. Small: 66 cm Medium: 70 cm Large: 76 cm Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Vælg muligheder
 • Sorø standard lænestol & skammel

  7.499 DKK7.699 DKK

  Sorø standard lænestol fra Nordic-c er en fantastisk seniorstol. Otiumstolen står her i et lækkert stykke stof som hedder Bergamo-91-1 og er  meget slidstærkt. Selve stellet er i en olieret  smuk eg. Seniorstolen her kan laves i 3 forskellige størrelser, hvor den får en større sædebredde. Small: 66 cm Medium: 70 cm Large: 76 cm Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Vælg muligheder
 • Stressless Dover lænestol & skammel i stof

  12.430 DKK13.100 DKK

  Stressless har lavet Dover lænestol som laves i 2 forskellige størrelser. Lænestolen laves i Norge, og er generelt kendt for at lave lænestole i læder, men laver som vist også lænestole i stof. I Dover er der formstøbt koldskum, som gør at den holder formen, og komforten i rigtig mange år.

  Vælg muligheder
 • Stressless London lav Original lænestol

  10.224 DKK

  Stressless er de ukronede konger af god komfort, og har med deres London stol fortsat traditionen. Lænestolen laves her i et slidstærkt Calido stof, og stellet kan både laves blank og sort metal. I selve stolen er der lagt en formstøbt koldskum i, og stolen kan selvfølgelig læne tilbage og låses fast i positionen.

  Vælg muligheder
 • Stressless Magic lænestol & skammel i stof

  22.740 DKK

  Magic lænestol & skammel fra Stressless er en kvalitets lænestol, hvor der ikke er blevet holdt tilbage med brug af gode materialer. Selve stellet er lavet metal som du kan vælge farven på. Stoffet er et slidstærkt Calido stof i dessin light grey.

  Vælg muligheder
 • Stressless Opal Cross lænestol & skammel i stof

  17.880 DKK18.680 DKK

  Opal lænestol & skammel ses her med en Cross sokkel på som både laves i sort og i metal. Lænestolen laves her i slidstærkt Calido stof og i 2 forskellige farver. Inde i selve stolen har vi formstøbt koldskum, og en lidt blødere skum udenom, hvilket gør den virkelig lækker at sidde i.

  Vælg muligheder
 • Stressless Paris lænestol – lav ryg

  12.780 DKK

  Paris lænestol fra Stressless ses her i slidstærkt Calido stof dessin Light grey. Stellet på lænestolen er lavet i sort metal, hvilket gør at lænestolen holder sig pæn i rigtig mange år. Skummet i sæde og ryg er formstøbt koldskum, hvilket både gøre lænestolen komfortabel, men den har også en lang levetid.

  Tilføj til kurv
 • Stressless Ruby lænestol – Klassisk

  14.010 DKK14.980 DKK

  Ruby lænestol fra skandinaviske Stressless ses her i det slidstærke Calido stof i farven, mørkegrå. Stellet er det klassiske stel fra Stressless, som ses her i en flot eg. På Ruby kan man selv justere nakken op og ned, så den passer til dig. Lænestolen kan selvfølgelig lænes frem og tilbage, og man kan fastlåse positionen man sidder i.

  Vælg muligheder
 • Stressless Wing lænestol & skammel i stof

  18.030 DKK18.920 DKK

  Stressless Wing lænestol og skammel ses her i et slidstærkt Calido stof, som laves i flere forskellige farver. Stellet på lænestolen er i sort træ og i metal. Wing er en af vores mest solgte lænestole, og laves både i stof og i læder. Prisen er både for lænestol og skammel Du kan bestille Wing i 3 forskellige størrelser, og du kan se bredden på vores størrelsesguide på billede nummer 2.  

  Vælg muligheder
 • Twist lænestol & skammel

  3.998 DKK

  Twist lænestol og fodskammel tilføjer lidt retrostil til dit hjem. Lænestolen er lavet i 2 forskellige grå farver i dessin Venice, som er et slidstærkt stof. Hvis man vælger den lyse grå, så er benene i eg olie, hvorimod de er sorte, hvis man vælger den mørke grå.

  Vælg muligheder
 • Globe lænestol – Conform

  12.300 DKK14.350 DKK

  Svenske Conform har leveret denne flotte lænestol, som hedder Globe. Man kan selv vælge om man vil læne sig tilbage, eller om man vil sidde helt ret, da man kan låse positionen fast i stolen. På billedet ses den i Facet stof, men laves også i læder og andre stoftyper. - Den findes også med to typer sokler, som du kan se på billedet. Vi har den stående i vores udstilling på Amager, så du kan med fordel komme forbi og se den der. *Prisen er uden skammel.

  Vælg muligheder
 • Gyro lænestol

  6.895 DKK10.205 DKK

  Denne flotte og elegante lænestol fra svenske Conform, har været yderst populær for det lette udtryk og den gode komfort. Når man sætter sig i Gyro stolen, er den en smule tilbagelænet, hvilket sikrer dig en optimal siddeposition. Prisen på stolen her, variere hvilken type stof eller læder som man kunne tænke sig. Den laves i både læder og stof, hvor man kan få den i mange forskellige slags stof og læder. I vores fysiske butikker har vi mange forskellige lænestole fra svenske Conform.

  Vælg muligheder
 • Lotus lænestol

  3.495 DKK

  Lotus lænestol er en elegant lænestol med et slankt sort stel. Den ses her i en gul Mirage velour, men kan også laves i 5 andre velourfarver. Stolen passer ind i mange hjem, da den ikke fylder særlig meget, og kan laves i forskellige farver. Vi har stolen stående i polyester i butikken, men du kan sagtens ses alle velourprøverne.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Lotus Lænestol

  Tilbud 3.756 DKK

  Lotus stolen fra Hjort Knudsen er en super elegant drejestol, som både kan laves i stof og læder. Lænestolen er monteret med iceblue stof i dessin Vila, og Elegant base sokkel i krom. Den kan også laves i mange andre stoftyper, og farver. Stolen har vi i vores butik på Amager, hvor man også kan se alle stof- og læderprøver.

  Tilføj til kurv
 • Martos Lænestol

  10.985 DKK

  Flot lænestol fra Skalma i gråt dessin, og krydsfod i børstet stål. Den fås også i læder eller i uld, hvis det passer bedre ind. Selve stellet kan også skiftes ud med træben, i forskellige træsorter. Designet er stilrent og elegant, hvilket kommer til udtryk i det flotte læder, den runde form og den enkle fod. Stolens mere runde form giver dig en fantastisk siddekomfort. I vores butik på Amager, kan man se alle stofprøver- og læderprøver som man kan beklæde stolen med.

  Tilføj til kurv
 • Mexico stol

  7.755 DKK

  Mexico serien fra Skalma, er en ny serie fra Skalma, hvor de har gjort hele deres klassiske design lidt lettere, og givet det et rundere udtryk. Her ses seriens stol i et lyseblåt uldstof og med hvidolieret eg på benene. Stolen er designet med høj ryg, så du er sikret god, stabil rygstøtte, og siddekomforten er i top som følge af koldskum i sædehynder og ryg. os I butikken på Amager har vi Mexico serien stående, samt. alle de farver den kan leveres i. Mexico serien findes eksklusivt hos Møblér kæden.

  Tilføj til kurv
 • Sonet Lænestol

  8.760 DKK

  Sonet armstol fra Skalma, er et typisk flot stykke dansk design, hvor man ser en flot stol med en rund ryg, og tremmer i siden. Sonet stolen ses her i en bøg sæbe, og et lækkert uldstof, som har et naturligt beskyttende lag, overfor snavs. Sædehyndens fyld består af koldskum og ryghynden af polydun, hvilket er kendetegnet ved at være elastisk, have høj bæreevne samt en høj grad af blødhed, som giver stolen et stramt ensartet look. Stolen kan også laves i en eg, i forskellige olier, ligesom den også kan laves i andet stof, eller i læder.

  Tilføj til kurv
 • The Reader lænestol

  8.999 DKK

  The reader fra Umage, er en lækker lænestol, som også kan bruges som loungestol, da den er yderst elegant. Lænestolen kan laves i 2 forskellige træfarver, og 3 forskellige farver stof, så man kan få stolen til at passe ind i lige netop din bolig. Vi har stolen stående i vores butik på Amager, så du skal derfor være velkommen til at kigge forbi og prøve den lækre stol. The reader bliver også lavet i specialstof og læder, så hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kan du kontakte os på info@wmliving.dk

  Vælg muligheder
 • Timeout Drejestol

  13.040 DKK

  Timeout serien fra svenske Conform, er en af deres mest populære stole, da man selv kan vælge hvordan den skal se ud. Her ses stolen i en rød Bolzano læder, som er en blød lækker læder. Derudover så er skallen, og stellet i en Valnødsfiner, men man kan også lave den i andre træsorter, så den passer ind i netop din stue. På billedet har den drejefod på, men man kan også lave den med 4 ben, hvis man foretrækker en mere stationær stol. Stolen kan både laves i stof og læder, hvor man har mange muligheder for forskellige tekstiler og lædertyper. *Prisen er uden skammel Vi har stolen stående i vores butik på Amager, hvor vi også har alle stof- og læderprøver.

  Vælg muligheder
 • Turtle lænestol

  12.595 DKK

  Turtle stolen fra Conform, er en lænestol hvor der både er lagt vægt på design og komfort. På billedet ses den i Facet stof, men kan også laves i andre stoftyper, og selvfølgelig også i læder. Conform er kendte for at lave lette lænestole, hvor komforten samtidig er i top.

  Vælg muligheder

Viser alle 33 resultater