Otiumstole

Viser alle 12 resultater

 • Farstrup Applaus Lænestol & fodskammel

  10.945 DKK

  *Dansk produceret* Farstrup Applaus-lænestol Model 5610 og fodskammel er en lækker seniorstol, som vi har hurtig levering på.  Applaus lænestol leveres med mørkegråt stof i dessin Medley, og står i en pæn lakeret lys bøg.

  Tilføj til kurv
 • Edge 7900 Farstrup lænestol

  14.530 DKK

  Edge 7900 fra Farstrup furniture er en lænestol i klassisk dansk design med lige kanter. Ryggen på længestolen følger din ryg, når du læner dig tilbage, og sørger for god støtte i ryggen hele vejen. Stolen står her i en flot sæbebehandlet eg, og har et slidstærkt Hallingdal 65  224 stof monteret.

  Tilføj til kurv
 • Nobel 8900 Farstrup lænestol

  21.025 DKK

  Nobel 8900 fra danske Farstrup er både et mesterstykke inden for komfort- og design området, da vi har at gøre med en let stol som byder på en suveræn komfort. Lænestolen fra Farstrup kan selvfølgelig læne ryglænet tilbage når du trækker i det lille håndtag på siden af stolen. Nobel stolen står her i en lækker blød Savanne 35 Cognac læder, som både er praktisk men samtidig er en åndbar læder. Stellet på stolen er i en elegant eg, som har fået en oliebehandling, så den matcher til læderet.

  Tilføj til kurv
 • Canate 6011 Farstrup lænestol

  16.450 DKK

  Canate 6011 fra Farstrup er en lænestol med rigtig god støtte i ryggen. Lænestolen er lavet i en eg lak, og har monteret et slidstærkt Morph 4101 stof. På Canate kan du læne ryggen tilbage, når du selv læner dig tilbage.

  Tilføj til kurv
 • Løkken lænestol & skammel

  10.299 DKK

  Løkken lænestol og skammel fra Nordic C er en perfekt hvilestol som kan læne sig tilbage. Med denne otiumstol får du en fantastisk støtte i ryggen. Selve stellet er i sæbehandlet eg, og stoffet er et slidstærkt New Malmø 92 stof.

  Tilføj til kurv
 • Skagen lænestol & skammel

  12.899 DKK

  Skagen lænestol og skammel fra Nordic-C er et flot otiumsæt med en suveræn rygstøtte. Læderen der er på er en Batick læder, som er en super god, og praktisk lædertype. Stellet er i eg sæbe.

  Tilføj til kurv
 • Haslev lænestol & skammel

  8.499 DKK

  Haslev lænestol og skammel fra Nordic-C  er en pæn otiumstol lavet i et slidstærkt Nordic 701 Navy blue stof. Selve stellet er i  en ubehandlet eg, og så er armlænene betrukket med stof. Seniorstolen har en siddehøjde på 52 cm, hvilket gør den let at komme op af.

  Tilføj til kurv
 • Sorø lænestol med sædeløft

  12.699 DKK

  Sorø lænestol med sædeløft fra Nordic-C er en perfekt seniorstol, hvis man har svært ved selv at komme op af lænestolen. Sædeløftet er elektronisk, og er super let at håndtere. Otiumstolen står i et slidstærkt Stella stof Dessin 804 og selve stellet er i en lys bøg. I alle Sorø lænestole er der brugt formstøbt koldskum som holder i fastheden i mange år. Nordic-C laver deres lænestol med sædeløft i en størrelse, som er størrelse Medium hvor bredden er 70 cm. Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Tilføj til kurv
 • Sorø Plus lænestol & skammel

  7.799 DKK7.999 DKK

  SorøPlus lænestol og skammel er et fantastisk seniormøbel med en god støtte i ryggen. Otiumstolen står her i et  rødt Bergamo stof dessin 116-64 som er et slidstærkt stykke stof. Selve stellet er i en lys bøg. Forskelligen på Sorø Standard og Sorø Plus er at på Sorø  Plus der har du et håndtag ude i siden til at justere ryggen. På Sorø standard, har man kun en lille knap som for nogen kan være sværere at håndtere. Seniorstolen her kan laves i 3 forskellige størrelser, hvor den får en større sædebredde. Small: 66 cm Medium: 70 cm Large: 76 cm Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Vælg muligheder
 • Sorø standard lænestol & skammel

  7.499 DKK7.699 DKK

  Sorø standard lænestol fra Nordic-c er en fantastisk seniorstol. Otiumstolen står her i et lækkert stykke stof som hedder Bergamo-91-1 og er  meget slidstærkt. Selve stellet er i en olieret  smuk eg. Seniorstolen her kan laves i 3 forskellige størrelser, hvor den får en større sædebredde. Small: 66 cm Medium: 70 cm Large: 76 cm Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Vælg muligheder
 • Farstrup Edge skammel

  4.335 DKK

  Farstrup Edge skamlen er betrukket med gråt/sort stof i dessin Hallingdal. Stel i massiv hvidolieret eg. Skamlen hører til Farstrup Edge stolen.

  Tilføj til kurv
 • Farstrup Edge lænestol

  13.495 DKK

  *Dansk produceret* Farstrup Edge 7900 Lænestol Edge lænestolen fra danske Farstrup, er en lækker seniorstol med både en god komfort, og et rigtig flot design. Lænestolen er betrukket med mørkegråt stof i dessin Hallingdal, som er virkelig slidstærkt og lækkert at sidde i. Stellet er i massiv hvidolieret eg, som skaber en flot kontrast til det grå stof. Hvis der er brug for det, kan man også tilkøbe en skammel.

  Tilføj til kurv

Viser alle 12 resultater