Otiumstole

Viser alle 12 resultater

 • Canate 6011 Farstrup lænestol

  16.450 DKK

  Canate 6011 fra Farstrup er en lænestol med rigtig god støtte i ryggen. Lænestolen er lavet i en eg lak, og har monteret et slidstærkt Morph 4101 stof. På Canate kan du læne ryggen tilbage, når du selv læner dig tilbage.

  Tilføj til kurv
 • Edge 7900 Farstrup lænestol

  14.530 DKK

  Edge 7900 fra Farstrup furniture er en lænestol i klassisk dansk design med lige kanter. Ryggen på længestolen følger din ryg, når du læner dig tilbage, og sørger for god støtte i ryggen hele vejen. Stolen står her i en flot sæbebehandlet eg, og har et slidstærkt Hallingdal 65  224 stof monteret.

  Tilføj til kurv
 • Farstrup Applaus Lænestol & fodskammel

  10.275 DKK

  *Dansk produceret* Farstrup Applaus-lænestol Model 5610 og fodskammel er en lækker seniorstol, som vi har hurtig levering på.  Applaus lænestol leveres med mørkegråt stof i dessin Medley, og står i en pæn lakeret lys bøg.

  Tilføj til kurv
 • Farstrup Edge lænestol

  13.495 DKK

  *Dansk produceret* Farstrup Edge 7900 Lænestol Edge lænestolen fra danske Farstrup, er en lækker seniorstol med både en god komfort, og et rigtig flot design. Lænestolen er betrukket med mørkegråt stof i dessin Hallingdal, som er virkelig slidstærkt og lækkert at sidde i. Stellet er i massiv hvidolieret eg, som skaber en flot kontrast til det grå stof. Hvis der er brug for det, kan man også tilkøbe en skammel.

  Tilføj til kurv
 • Farstrup Edge skammel

  4.335 DKK

  Farstrup Edge skamlen er betrukket med gråt/sort stof i dessin Hallingdal. Stel i massiv hvidolieret eg. Skamlen hører til Farstrup Edge stolen.

  Tilføj til kurv
 • Haslev lænestol & skammel

  8.499 DKK

  Haslev lænestol og skammel fra Nordic-C  er en pæn otiumstol lavet i et slidstærkt Nordic 701 Navy blue stof. Selve stellet er i  en ubehandlet eg, og så er armlænene betrukket med stof. Seniorstolen har en siddehøjde på 52 cm, hvilket gør den let at komme op af.

  Tilføj til kurv
 • Løkken lænestol & skammel

  10.299 DKK

  Løkken lænestol og skammel fra Nordic C er en perfekt hvilestol som kan læne sig tilbage. Med denne otiumstol får du en fantastisk støtte i ryggen. Selve stellet er i sæbehandlet eg, og stoffet er et slidstærkt New Malmø 92 stof.

  Tilføj til kurv
 • Nobel 8900 Farstrup lænestol

  21.025 DKK

  Nobel 8900 fra danske Farstrup er både et mesterstykke inden for komfort- og design området, da vi har at gøre med en let stol som byder på en suveræn komfort. Lænestolen fra Farstrup kan selvfølgelig læne ryglænet tilbage når du trækker i det lille håndtag på siden af stolen. Nobel stolen står her i en lækker blød Savanne 35 Cognac læder, som både er praktisk men samtidig er en åndbar læder. Stellet på stolen er i en elegant eg, som har fået en oliebehandling, så den matcher til læderet.

  Tilføj til kurv
 • Skagen lænestol & skammel

  12.899 DKK

  Skagen lænestol og skammel fra Nordic-C er et flot otiumsæt med en suveræn rygstøtte. Læderen der er på er en Batick læder, som er en super god, og praktisk lædertype. Stellet er i eg sæbe.

  Tilføj til kurv
 • Sorø lænestol med sædeløft

  12.699 DKK

  Sorø lænestol med sædeløft fra Nordic-C er en perfekt seniorstol, hvis man har svært ved selv at komme op af lænestolen. Sædeløftet er elektronisk, og er super let at håndtere. Otiumstolen står i et slidstærkt Stella stof Dessin 804 og selve stellet er i en lys bøg. I alle Sorø lænestole er der brugt formstøbt koldskum som holder i fastheden i mange år. Nordic-C laver deres lænestol med sædeløft i en størrelse, som er størrelse Medium hvor bredden er 70 cm. Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Tilføj til kurv
 • Sorø Plus lænestol & skammel

  7.799 DKK7.999 DKK

  SorøPlus lænestol og skammel er et fantastisk seniormøbel med en god støtte i ryggen. Otiumstolen står her i et  rødt Bergamo stof dessin 116-64 som er et slidstærkt stykke stof. Selve stellet er i en lys bøg. Forskelligen på Sorø Standard og Sorø Plus er at på Sorø  Plus der har du et håndtag ude i siden til at justere ryggen. På Sorø standard, har man kun en lille knap som for nogen kan være sværere at håndtere. Seniorstolen her kan laves i 3 forskellige størrelser, hvor den får en større sædebredde. Small: 66 cm Medium: 70 cm Large: 76 cm Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Vælg muligheder
 • Sorø standard lænestol & skammel

  7.499 DKK7.699 DKK

  Sorø standard lænestol fra Nordic-c er en fantastisk seniorstol. Otiumstolen står her i et lækkert stykke stof som hedder Bergamo-91-1 og er  meget slidstærkt. Selve stellet er i en olieret  smuk eg. Seniorstolen her kan laves i 3 forskellige størrelser, hvor den får en større sædebredde. Small: 66 cm Medium: 70 cm Large: 76 cm Siddehøjden vil altid være 52 cm, ligesom sædedybden altid vil være 48 cm uanset hvilken størrelse man vælger.

  Vælg muligheder

Viser alle 12 resultater