Umage

Umage

Umage er en dansk designvirksomhed, som ikke er bange for at bryde med de normale  nordiske designnormer. De bryder tit med det traditionelle, hvilket har gjort at møbler som The Reader, Treasures, Conversation osv. er blevet favoritter hos mange af vores kunder. Umage blev i deres spæde start kendt for de lamper de lavede, hvor de blev  meget populære med deres fjerlampe, Eos. Derudover fulgte de op på deres  succes  med  Asteria serien. Umage er nu blevet mere og  mere  udbredt, specielt på grund af deres møbler, og deres evige kamp  om at udfordre det traditionelle møbellandskab.

Typisk kan du finde deres  møbler i 3 forskellige farver, en lys eg, mørk eg og så en sort  eg  –  dog er  den  lyse eg, den mest udbredte.
Derudover kan  man vælge  mellem 5 farver til deres stole, men hvis man vil kan man også finde en lækker læder og putte på.

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse. Det er ikke alle møbler, som vi har stående i vores butikker, så kontakt os gerne, hvis du vil vide hvor du kan se det møbel du leder efter.

Viser alle 16 resultater

Viser alle 16 resultater