Naver Collection

Naver Collection er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1995 med henblik på at skabe et gennemført brand, som respekterer det traditionelle snedkerhåndværk.
Navers produkter bliver i Danmark på Gramrode møbelfabrik, af snedkere som kompromisløst har detaljer og kvalitet for øje.

dansk design

Når man vælger et møbel fra Naver Collection, kan du være 100 % sikker på, at intet er blevet overladt til tilfældighederne.

Kvalitet

Det massive træ bliver udvalgt med stor omhu og derefter tørret korrekt, så det rette fugtindhold sikres. Træet bliver sorteret så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel.

Møbler til hele hjemmet

Naver laver design til nærmest hele hjemmet, og er generelt kendt for deres spiseborde, og deres spisebordsstole.
De er kendte til at arbejde i valnød, hvor man kan se hvor dygtige snedkere de er, og hvor kompromisløse de er med deres håndværk.

 • GM3640 Naver spisebord

  18.750 DKK

  "DANSK PRODUCERET" Dette spisebord fra danske Naver, er lavet i en virkelig lækker nanolaminat, som både gør bordet elegant, men også virkelig praktisk. Stellet på bordet er i hvidolieret eg, og giver en virkelig flot kontrast til den sorte nanolaminat. Spisebrodet er gjort klar til 4 tillægsplader, som hver målet 50 cm.

  Tilføj til kurv
 • Naver Straight spisebord

  25.075 DKK41.944 DKK

  Dansk produceret Naver Straight - GM 3500 Dette helt igennem fantastiske spisebord fra Naver, er et gennemført mesterværk, designet af Gramrode. Naver bruger Skandinavisk træ, hvilket har fået længere tid til at vokse, og er derfor blevet et bedre stykke træ. Straight bordet fra Naver ses her i en eg, men kan også laves i elm, vild eg, ask eller valnød. Bordet kan bestilles i 5 forskellige længder, og hvis man er interesseret i andre træsorter, skal du være velkommen til at kontakte os. Stolene som står til spisebordet på billedet her, er også Navers egne Tiger stole.

  Vælg muligheder