Pbj

PBJ´s møbelhistorie starter tilbage i 1968, af Peter Buhl Jørgensen, hvilket er grunden til at de hedder PBJ.
Selvom PBJ er dansk, så fik de meget hurtigt efterspørgsel fra USA, og har derfor eksporteret deres møbler til USA i mange år.

Innovation

PBJ er skarpe når det kommer til at være innovative. Fx har de mange forskellige typer udtræk til deres lette spiseborde.

Kvalitet

PBJ går ikke på kompromis med kvalitet, og bruger fx. Phoenix nanolaminat, som er en af de fineste laminater der findes.

Den perfekte spisestue

PBJ laver både spiseborde, spisebordsstole, skænke og sideboards. Så det vil sige at  du kan  lave en komplet spisestue med møbler fra PBJ.

 

 • Galaxy skænk – PBJ

  15.549 DKK17.699 DKK

  Galaxy skænken fra danske PBJ er en flot detaljeret skænk i finér. Skænken er et alsidigt opbevaringsmøbler, da der både er hylder, skuffer og låger. Galaxy laves i 2 forskellige træsorter, som du kan vælge imellem.

  Vælg muligheder
 • Fusion Spisebord – PBJ

  14.599 DKK

  Fusion spisebord er lavet i en rigtig pæn valnøds finér, hvilket gør at man også kan lave det pæne mønstre med årerne. Spisebordet får hurtigt et elegant udtryk, da Fusion spisebord er udstyret med 2 meget elegante ben. Til spisebordet kan man tilkøbe 2 tillægsplader, som hver måler 50 cm - hvilket gør at man kan forlænge det med i alt 100 cm.

  Tilføj til kurv
 • Aeris spisebord

  11.149 DKK13.399 DKK

  Aeris spisebord fra PBJ designhouse ses her i en lys eg, og så med 4 forskellige overflader. Det er et enkelt bord, hvor detaljerne er i højsædet. Du kan få bordet i finér, linoleum, og nanolaminat. Spisebordet her har udtræk i begge ender, som forlænger bordet med 50 cm i hver side. Hvis man ønsker 2 tillægsplader, så er prisen på disse fra 4.999,- til 5.999,-

  Vælg muligheder

Mest populære fra PBJ