Eg olie

Viser alle 6 resultater

 • 897 1 stk Haslev Tillægsplade

  1.100 DKK2.400 DKK

  Haslev tillægsplader hører  til Haslev bordet 897, hvor der er plads til 2 stk. tillægsplader. Tillægspladerne kan vælges i forkskellige behandlinger, og så kan man også vælge om man vil  have dem i  finér eller i  massivt træ.

  Vælg muligheder
 • 897 Haslev rundt spisebord

  8.850 DKK

  "Produceret i Danmark" Haslevs runde 897 spisebord er i massivt træ, og kan laves i flere forskellige træsorter. Spisebordet har plads til 2 tillægsplader, som hver er 105 x 50 cm, så spisebordets fulde længde kan blive 205 cm.  

  Vælg muligheder
 • Bogø sofabord

  4.599 DKK

  Bogø sofabord laves kun i egetræ, men både i røget eg, olieret eg, og hvidolieret eg. Sofabordet består af et sort metalstel, og 3 rustik egetræsplanker, som har naturlige kanter - hvilket giver bordet et rustikt look.

  Vælg muligheder
 • Kaagaard kommode 44-80-47

  3.521 DKK

  *Dansk produceret* En af Kaagaards mange kommoder ses her udstyret med 3 store skuffer, og 1 enkelt lille i toppen. Kommoden laves i 3 forskellige varianter, som du kan vælge imellem.

  Vælg muligheder
 • Jane spisebordsstol

  999 DKK2.099 DKK

  Her ses Jane spisebordsstol i en lækker egetræ, og med ægte læder monteret på sædet, for at give en god komfort, og en let stol at vedligeholde. Jane spisebordsstol er af massivt egetræ, og er et typisk bud på en elegant nordisk stol, som man både kan bruge til et stort plankebord, eller et mindre let bord. Stolen laves i flere træsorter, og man kan både vælge om man vil have en ægte læder på sædet eller en PU læder. *PU læder være praktisk, og skal kun have en lidt fugtig klud en gang imellem. Men det er et plastikmateriale, og derfor er det et meget lukket materiale, som efter et stykke tid kan være varmt at sidde på.

  Vælg muligheder
 • Tevva Plankebord

  11.999 DKK13.200 DKK

  Tevva plankebord fra Svane Design, ses her i massivt egetræ, som man kan vælge med forskellige olieringer. Plankebordet ses her i en olieret eg, hvor den har fået en naturolie, som gør bordet en tand mørkere. Man kan også vælge bordet i en hvidolie og i en gråolie. Pladen er 40mm tyk, så selve bordet fremstår robust sammen med de sorte metalben. Det er desuden muligt at tilkøbe tillægsplader til bordet, som er 50 cm pr. plade. Vi har bordet stående i vores butik på Amager, hvor du kan se bordet før du beslutter dig.

  Vælg muligheder

Viser alle 6 resultater