Umage

Umage er et relativt ungt brand, da de i 2008 lavede deres første lamper, hvilket var det som Umage var kendt for i starten. Det er først senere hen at de gik hen moderniserede møbelverdenen med deres flotte design.

dansk design

Umage er dansk design som udfordrer branchen med deres flotte design, og store lyst til innovation. De er derfor heller ikke særlig bange for at bruge farver.

Innovation for øje

Umage er kendt for at være klassens frække dreng, hvilket man kan se på mange af deres møbler med runde hjørner, lyserødt stof og andre  friske farver.

Det perfekte opbevaringsmøbel

Umage er også  med, når det handler om jagten på det perfekte opbevaringsmøbel, som man kan lave i forskellige farver.

 • Umage – A conversation piece stol

  7.499 DKK

  The Conversation piece stolen fra danske Umage, er den type stol som både er behagelig og utrolig elegant. Selve stoffet laves i forskellige farver, og selve stellet kan laves i eg sæbe som billedet, og for ellers i en mørk røget eg. Lænestolen er med dens runde former blevet et ganske populært møbel, og passer ind i de fleste hjem. I vores butik på Amager har vi den stående, samt. alle stof- og træprøver, så du skal være velkommen til at kigge forbi. The Conversation piece bliver også lavet i specialstof og læder, så hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kan du kontakte os på info@wmliving.dk

  Vælg muligheder
 • Audacious Skænk

  5.999 DKK

  Audacious skænken fra det danske firma Umage, kan laves i eg sæbe, og røget eg, som er en mørkere eg. Selve stoffet på skænken kan leveres i flere farver, men ses her i lysegrå, og hvor korpus er i eg sæbe. Det er en skænk som skiller sig ud fra mange andre skænke med dens runde kanter, og lette udtryk. Det gør den både elegant og meget morderne. Vi har skænken stående i vores butik på Amager, hvor du også kan se alle de forskellige farver.

  Vælg muligheder
 • The Reader lænestol

  8.999 DKK

  The reader fra Umage, er en lækker lænestol, som også kan bruges som loungestol, da den er yderst elegant. Lænestolen kan laves i 2 forskellige træfarver, og 3 forskellige farver stof, så man kan få stolen til at passe ind i lige netop din bolig. Vi har stolen stående i vores butik på Amager, så du skal derfor være velkommen til at kigge forbi og prøve den lækre stol. The reader bliver også lavet i specialstof og læder, så hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kan du kontakte os på info@wmliving.dk

  Vælg muligheder