Tv-Møbler

Skovby TV-møbel SM941

12.499 kr.

Navnet er SM941, og det er en lækker tv-skænk fra Skovby. På billedet ses tv-skænken i en lækker valnød, men den laves også i andre træsorter, hvis man ikke er til valnød. Den er lavet med Skovbys smarte Remotelink, så selvom skufferne er lukket, så kan signalet fra en remote stadig gå direkte igennem, hvis man har et anlæg, playstation eller andet elektronisk opbevaret i tv-skænken.
Derfor er det en rigtig god skænk til opbevaring af konsoller, anlæg osv.

– Kan laves i flere træsorter
– Dansk kvalitet
– Remote link

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Skovby SM941 TV-møbel har mange nye egenskaber designet til Skovbys 900 serie. Skovby #941 kan indeholde alle de gænge elektroniske AV-apparater. Med det indbyggede Skovby Remote Link System kan disse apparater desuden fjernbetjenes, selvom du har lukket lågerne og gemt ”rodet” væk. Skovbys logo fungerer som Remote Link, som videresender signalet fra din fjernbetjening til nærmest alle infrarøde modtagerbokse som DVD, parabolboks m.m.

TV-møbel som du vil have det

Det smarte TV-møbel er designet og forberedt til at kunne hænges op på væggen, og der medfølger både beslag og ophængsplader.

Du kan nemt justere TV-møblet på plads i vandret position og føre kabler bag møblets midtersektion. Der følger også sokkel med, så du kan placere dit TV-møbel på gulvet, alt efter dit behov. Ledninger kan samtidig føres på tværs inde i møblet.

Har du en sound-bar, er TV-møblet fra Skovby også forberedt til at sådan en kan placeres bag den midterste klaplåge, som er beklædt med en anodiseret perforeret aluminiumsplade.

SM941 TV-bord er et perfekt match til Skovby’s andre møbler i serien, som for eksempel skænkene SM 932 og SM942 samt vitrineskabet SM923.

Yderligere information

Størrelse 194 × 44 × 40 cm