Soveværelse

Auping Seng Auronde

43.995 kr.

Auping Auronde seng er et super lækkert design fra hollandske Auping. Sengen ses her med 2 stk. justerbare sengebunde med 2 motorer så man både kan løfte hoved- og fodenden. Denne Auping seng er udstyret med 2 stk. Adagio madrasser som har et aftageligt vaskbart betræk. Størrelse på 180 x 200 cm, hvilket gør sengen praktisk. Denne Auping seng er eksklusiv hovedgærde, sengebord og sengetøj.

I vores butik på Amager, har vi en masse Auping senge udstillet. Så du skal være velkommen til at komme forbi og finde ud af hvilken madras der passer til lige netop dig.

Størrelse 200 × 180 cm
Madras 1

, , ,

Madras 2

, , ,

Leveringstid

5-7 uger

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Den klassiske Auping Auronde seng så dagens lys for første gang tilbage i 1973. Siden da har Aupings designere formået at forny looket og farverne på den, så den stadig er lige så aktuel som dengang i 70’erne.

Hos WM Living vil du altid finde de bedste madrasser til din Auping seng, og vi vejleder dig hellere end gerne i butikken, hvor du også kan afprøve de mange forskellige modeller.

Du kan blandt andet få følgende madrasser til din Auping seng:

Apuing Adagio madras

Fleksibel og slidstærk madras med 5 komfortzoner og en indbygget ventilerende topmadras. Med Latex Perfo som følger din krops former.

Auping Cresto madras:
5 komfortzoner, 20 cm høj. Aftageligt, vaskbart betræk. Cresto har DPPS® pocketfjedre, komfortlag i latex og asymmetriske zoner i kernen, som får madrassen til at følge kroppens form helt perfekt.

Auping Maestro madras:
Med 5 komfortzoner og en højde på 22 cm. Visco-elastisk skum i kernen giver madrassen et dobbelt komfortlag i skulderzonen.

Auping Vivo madras:
5 komfortzoner, 24 cm høj. Med DPPS® pocketfjedre og asymmetriske zoner, som får madrassen til at følge kroppens form perfekt. Betrækket på Vivo har en temperaturregulerende egenskab, som tilpasser sig kropstemperaturen. I komfortlaget er der brugt Latex Pura, som er ekstra ventilerende og behageligt. Madrassen har herudover fleksibel skulder- og hoftezone med visco-elastisk skum i både fjederkernen og komfortlaget.

Alle madrasser har ventilerende materialer, som garanterer dig en frisk og hygiejnisk madras.

Du skal være opmærksom på, at hovedgærde og sengetøj ikke er inkluderet i købsprisen.

Yderligere information

Størrelse 200 × 180 cm
Madras 1

, , ,

Madras 2

, , ,

Leveringstid

5-7 uger