Umage Skænke

Audacious TV bænk – Umage

6.699 DKK

Audacious TV bænk fra UMAGE er dansk kvalitet og design. TV bænken er en kombination af lækre materialer og organiske former, der gør den til en særdeles fryd for øjet at se på. Her ses den i en lys eg, og den findes kun i lys eg.
Stoffet til skydelågerne fås i fem forskellige farver, petrol blue, silver grey og dusty rose ses på billederne til venstre, derudover fås den også i spring green og slate grey. De forskellige varianter kan alle opleves i butikken.

Det lækre retro design, gør at Audacious nem at indrette med bl.a. i stuen både som en TV bænk eller siddebænk. Opbevaringspladsen bag skydelågerne er stilet og diskret, hvortil der også er kabeludgang i bunden, til nemt at skjule kabler og andet væk.

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse. Det er ikke alle møbler, som vi har stående i vores butikker, så kontakt os gerne, hvis du vil vide hvor du kan se det møbel du leder efter.
Størrelse 140 × 40 × 46 cm
Tekstilfarve

, , , ,

Ryd
Varenummer (SKU): N/A

Fri fragt ved køb over 3.000,-

Prismatch

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Audacious TV bænk er et multifunktionelt møbel der både kan bruges som TV bord, dekorativ skænk, eller en siddebænk i gangen, til når man tager sine sko af og på. Den rumlige opbevaringsplads bag skydelågerne er diskret og praktisk i forhold til ledninger fra for eksempel TV, dvd, spillekonsol og bøger eller overtøj og handsker.

Audacious var først designet til at være en smart bænk, man kunne have ude i sin entré. Efter længere overvejelser, ændrede man designet så det blev lavet om til et TV bord, der kunne benyttes til både stuen og entréen.

Glas eller flasker er der også plads til i skabet, da den er udformet sådan, at hyldernes form er lidt forskellige. Audacious TV bænk er helt ideel til en vinduesplads, hvor du kan sidde og skue over landskabet eller som et centralt, unikt møbel i stuen med plads til TV. Som ekstra tilbehør fås en lækker siddepude af imiteret læder, hvis du vil bruge bænken som siddeplads.

Audacious TV bænk er bæredygtigt design

Med Audacious TV bænk fra UMAGE, får man et produkt der har været en del af en bæredygtig rejse. UMAGE har sat fokus på vores omgivelser, miljøet og det CO2 aftryk vi efterlader os. De har derfor minimeret CO2 belastningen og lagt vægt på det etiske ansvar overfor miljøet.

Yderligere information

Størrelse 140 × 40 × 46 cm
Tekstilfarve

, , , ,