Zensizone

Zensizone++ kontinental 160×200 inkl. topmadras

34.894 kr.

Zensizone++ kontinentalseng i størrelsen 160 x 200 cm tilbyder en unik soveoplevelse med dens særlige egenskaber, der giver en høj grad af komfort og støtte til kroppen for at forbedre søvnen.
Kontinentalsengen har 28 lameller, og er bygget på en 20 cm massiv polstret træramme.
Med Zensizone++ får du 3 lag fjedre, det unikke Sense+ fjedersystem og Flex+ skum, hvilket giver en rigtig god dybde i sengen, så du modtager den perfekte støtte fordelt ud på 7 zoner.
Med til sengen følger 8 ben i eg olie.
*Pris er eksklusiv gavl.

Ekstraordinære pocketfjedre

Springmadrassen har 7 komfortzoner og er opbygget af high pocketfjedre, som er polstret med skum for optimal aflastning. De 7 komfortzoner giver optimal støtte til skuldre, lænd og hofte og tilpasser sig efter din liggeposition.
Det ekstraordinære ved Zensizone er at de brugte pocketfjedre har en højde på 15 cm, modsat mange andre som er 12 cm. Med de høje pocketfjedre får du mere dybde i sengen, så du ikke ligger på sengen, men i sengen.
Madrassen fås i tre forskellige hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Derudover har madrassen en lynlås i liggefladen, der gør det muligt at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, så din topmadras bliver på plads.

Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil i smukke nuancer, hvor du kan vælge mellem antracit, lysegrå, eller beige.

Valg af topmadras:

En topmadras medfølger sengen, og du kan vælge mellem to forskellige indlæg afhængigt af dine behov. Begge indlæg er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, der sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren og forlænge dens levetid.
Du kan vælge mellem 50 mm latex – en allergivenlig naturprodukt, der giver en behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger, eller 65 mm ergo+ som giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse med sin blødhed og struktur.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Wengberg.dk

Vi har handlet med møbler siden 1937, og har altid gjort en dyd ud af god service og vejledning. Wengberg sælger møbler til hele Danmark, så uanset om du bor i Aalborg eller på Falster, så kan vi hjælpe dig med dit næste møbel. Her på siden har vi over 1000 forskellige produkter, og hvis du har et spørgsmål til et af vores produkter, så skal du bare kontakte os. Alt vores personale er faguddannet, så uanset om du har spørgsmål til et vitrineskab eller en seng, så vil vores kompetente personale kunne hjælpe dig. Vi er ofte tilgængelige på vores livechat på hjemmesiden, og for ellers kan vi både kontaktes på mail og telefon.

Sortiment

Selvom vi har et bredt sortiment, så er alle vores produkter nøje udvalgt, så vi kan altid stå på mål for kvaliteten af vores møbler. Mange af vores møbler bliver produceret i Danmark, og generelt bliver vores møbler lavet indenfor Europas grænser. Vi har over 100 forskellige leverandører og flere af dem er velkendte brands som Søren Lund, Stressless, Skovby, Nielaus og mange flere. Vi vil gerne kunne hjælpe alle med at indrette deres bolig, så derfor spænder vi bredt i forhold til priser i vores sortiment. Mange af vores brands har igennem mange år specialiseret sig i at producere møbler, så derfor kan vi i fællesskab med dem leverer god vejledning og kvalitetsmøbler til dig. Stort set alle vores møbler kan laves i forskellige farver, og størrelser, så hvis du fx ser en sofa, so du synes er pæn men er for stor til din stue – så kontakt os endelig, og så er vi om vi kan finde en løsning.

Levering & service

Som kunde på Sjælland vil du altid blive mødt af vores egne servicemænd, når du får leveret dit nye møbel. Med vores egne servicemænd, kan vi sikre den bedste service, når vi leverer møbler, og derfor kan vi også tilbyde dig at samle dine nye møbler. Derudover så er vi ligeglade med om du bor i hus eller på 4. sal, for vi tilbyder at bære dine møbler ind i din bolig, eller om på 7. sal. - Så når vi kommer forbi, så kan du bare åbne døren og pege, så skal vi nok klare resten. Hvis du har gamle møbler, som vi skal fjerne først, så tilbyder vi også det.

Prismatch

Hos Wengberg.dk har vi prismatch på dine nye drømmemøbler. Derfor matcher vi laveste butiks- og netpris. Vi bruger alt vores tid på at være de billigste og de bedste, så vi hele tiden kan give dig den oplevelse når du køber møbler. – Så hvis du eksempelvis kigger på møbler hos os, men ser at de er billigere hos en af vores konkurrenter, så sænker vi vores pris, og matcher deres. Det gør vi fordi vi holder af vores kunder, og vi er helt sikker på at I også vil holde af os.

Butikker på Sjælland

I alt har vi 4 butikker rundt omkring på Sjælland. To af vores butikker ligger på Sydsjælland i Glumsø hvor vi både har Møblér med Wengberg og Møblér med Læderbo. Til sammen har de 2 butikker i Glumsø over 4500 kvadratmeter, og har mærker som Naver, Montana og Søren Lund. Læderbo har specialiseret sig i lædermøbler de sidste 50 år, og ved derfor alt om de forskellige lædertyper. Vores butik i Ishøj har 1200 kvadratmeter, hvor du vil kunne se møbler fra fx Skovby, Findahl, og Stressless. Butikken i Ishøj har vores typiske Møblér sortiment, som vi kan lave i mange forskellige størrelser og farver. Den sidste butik finder du i København S, hvor vi ofte eksperimenterer med nye farver og stoftyper. I butikken i København S har vi 1200 kvadratmeter fordelt på 2 etager. I alle vores butikker på Sjælland, har vi det dygtigste personale som kan vejlede dig til det rette møbel.

Yderligere information

Størrelse 200 × 160 cm
Farve

, ,

Højre madras

, ,

Venstre madras

, ,

Topmadras

,

Leveringstid

4-6 uger