Tilbud - se alle vores gode priser på møbler

Auping Auronde 1500 seng

25.495 kr.51.995 kr.

Auping Auronde sengen er lavet i et virkeligt flot egestel af finér.
Sengen er en komfortabel seng og er designet for at give dig en god nattesøvn.
Auping Auronde sengen er også designet med ergonomiske egenskaber, der hjælper med at understøtte din ryg og skuldre, så du vågner op følelse frisk og udhvilet. Med Auping Auronde sengen kan du føle dig tryg på at du får den bedste søvn muligt, hver nat.
Du kan selv vælge hvilken type madras du vil have i sengen, ligesom du selv kan vælge hårdheden.
Derudover kan du selv vælge om du vil have en normal planbund, eller om du vil have 2 eller 3 motorer i bunden.
Sengen laves både i egefinér og valnødsfinér.

Madrasoversigt:

Inizio er Aupings grundlæggende madras, det er en fast madras med en god støtte til ryg og skuldre. Det er en god mulighed for dem der søger en madras med en fast følelse.

Evolve er en medium-fast madras, det er konstrueret med en kombination af skum og fjeder, som giver en god støtte og komfort. Det er en god valg for dem der ønsker en madras med en god balance mellem støtte og komfort.

Elysium er en madras med en blødere følelse, den er konstrueret med skum og latex, som giver en god komfort og en god støtte for kroppen. Det er en god mulighed for dem der søger en ekstra komfortabel madras.

Elite er Aupings top-of-the-line madras, det er konstrueret med en kombination af skum, fjeder og latex, det giver den ultimative komfort og støtte. Det er en god mulighed for dem der ønsker den bedste komfort og støtte.

Størrelse 200 × 140 cm
Leveringstid

6-8 uger

Sengebund

Metal

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Wengberg.dk

Vi har handlet med møbler siden 1937, og har altid gjort en dyd ud af god service og vejledning. Wengberg sælger møbler til hele Danmark, så uanset om du bor i Aalborg eller på Falster, så kan vi hjælpe dig med dit næste møbel. Her på siden har vi over 1000 forskellige produkter, og hvis du har et spørgsmål til et af vores produkter, så skal du bare kontakte os. Alt vores personale er faguddannet, så uanset om du har spørgsmål til et vitrineskab eller en seng, så vil vores kompetente personale kunne hjælpe dig. Vi er ofte tilgængelige på vores livechat på hjemmesiden, og for ellers kan vi både kontaktes på mail og telefon.

Sortiment

Selvom vi har et bredt sortiment, så er alle vores produkter nøje udvalgt, så vi kan altid stå på mål for kvaliteten af vores møbler. Mange af vores møbler bliver produceret i Danmark, og generelt bliver vores møbler lavet indenfor Europas grænser. Vi har over 100 forskellige leverandører og flere af dem er velkendte brands som Søren Lund, Stressless, Skovby, Nielaus og mange flere. Vi vil gerne kunne hjælpe alle med at indrette deres bolig, så derfor spænder vi bredt i forhold til priser i vores sortiment. Mange af vores brands har igennem mange år specialiseret sig i at producere møbler, så derfor kan vi i fællesskab med dem leverer god vejledning og kvalitetsmøbler til dig. Stort set alle vores møbler kan laves i forskellige farver, og størrelser, så hvis du fx ser en sofa, so du synes er pæn men er for stor til din stue – så kontakt os endelig, og så er vi om vi kan finde en løsning.

Levering & service

Som kunde på Sjælland vil du altid blive mødt af vores egne servicemænd, når du får leveret dit nye møbel. Med vores egne servicemænd, kan vi sikre den bedste service, når vi leverer møbler, og derfor kan vi også tilbyde dig at samle dine nye møbler. Derudover så er vi ligeglade med om du bor i hus eller på 4. sal, for vi tilbyder at bære dine møbler ind i din bolig, eller om på 7. sal. - Så når vi kommer forbi, så kan du bare åbne døren og pege, så skal vi nok klare resten. Hvis du har gamle møbler, som vi skal fjerne først, så tilbyder vi også det.

Prismatch

Hos Wengberg.dk har vi prismatch på dine nye drømmemøbler. Derfor matcher vi laveste butiks- og netpris. Vi bruger alt vores tid på at være de billigste og de bedste, så vi hele tiden kan give dig den oplevelse når du køber møbler. – Så hvis du eksempelvis kigger på møbler hos os, men ser at de er billigere hos en af vores konkurrenter, så sænker vi vores pris, og matcher deres. Det gør vi fordi vi holder af vores kunder, og vi er helt sikker på at I også vil holde af os.

Butikker på Sjælland

I alt har vi 4 butikker rundt omkring på Sjælland. To af vores butikker ligger på Sydsjælland i Glumsø hvor vi både har Møblér med Wengberg og Møblér med Læderbo. Til sammen har de 2 butikker i Glumsø over 4500 kvadratmeter, og har mærker som Naver, Montana og Søren Lund. Læderbo har specialiseret sig i lædermøbler de sidste 50 år, og ved derfor alt om de forskellige lædertyper. Vores butik i Ishøj har 1200 kvadratmeter, hvor du vil kunne se møbler fra fx Skovby, Findahl, og Stressless. Butikken i Ishøj har vores typiske Møblér sortiment, som vi kan lave i mange forskellige størrelser og farver. Den sidste butik finder du i København S, hvor vi ofte eksperimenterer med nye farver og stoftyper. I butikken i København S har vi 1200 kvadratmeter fordelt på 2 etager. I alle vores butikker på Sjælland, har vi det dygtigste personale som kan vejlede dig til det rette møbel.

Yderligere information

Størrelse 200 × 140 cm
Leveringstid

6-8 uger

Sengebund

Metal