Stærk pris

Skovby spisebord – SM27 hvid laminat

17.999 kr.

SM27 Special Edition er med sit enkle og elegante design fra Skovby, nem at passe ind i hjemmet.
Her ses SM27 i eg hvidolie, og med overflade med hvid laminat.. Der følger tre tillægsplader med, som giver bordet en længde på 308 cm.
Derudover følger der et magasin med til opbevaring af tre plader. Bordet kan i alt forlænges med seks plader.

– Mulighed for 6 tillægsplader
– Slidstærk overflade
– Spisebord i tidløst design

Størrelse 205 × 101 × 74 cm
Overflade

Hvid laminat

Stel

Eg hvidolie

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Wengberg.dk

Vi har handlet med møbler siden 1937, og har altid gjort en dyd ud af god service og vejledning. Wengberg sælger møbler til hele Danmark, så uanset om du bor i Aalborg eller på Falster, så kan vi hjælpe dig med dit næste møbel. Her på siden har vi over 1000 forskellige produkter, og hvis du har et spørgsmål til et af vores produkter, så skal du bare kontakte os. Alt vores personale er faguddannet, så uanset om du har spørgsmål til et vitrineskab eller en seng, så vil vores kompetente personale kunne hjælpe dig. Vi er ofte tilgængelige på vores livechat på hjemmesiden, og for ellers kan vi både kontaktes på mail og telefon.

Sortiment

Selvom vi har et bredt sortiment, så er alle vores produkter nøje udvalgt, så vi kan altid stå på mål for kvaliteten af vores møbler. Mange af vores møbler bliver produceret i Danmark, og generelt bliver vores møbler lavet indenfor Europas grænser. Vi har over 100 forskellige leverandører og flere af dem er velkendte brands som Søren Lund, Stressless, Skovby, Nielaus og mange flere. Vi vil gerne kunne hjælpe alle med at indrette deres bolig, så derfor spænder vi bredt i forhold til priser i vores sortiment. Mange af vores brands har igennem mange år specialiseret sig i at producere møbler, så derfor kan vi i fællesskab med dem leverer god vejledning og kvalitetsmøbler til dig. Stort set alle vores møbler kan laves i forskellige farver, og størrelser, så hvis du fx ser en sofa, so du synes er pæn men er for stor til din stue – så kontakt os endelig, og så er vi om vi kan finde en løsning.

Levering & service

Som kunde på Sjælland vil du altid blive mødt af vores egne servicemænd, når du får leveret dit nye møbel. Med vores egne servicemænd, kan vi sikre den bedste service, når vi leverer møbler, og derfor kan vi også tilbyde dig at samle dine nye møbler. Derudover så er vi ligeglade med om du bor i hus eller på 4. sal, for vi tilbyder at bære dine møbler ind i din bolig, eller om på 7. sal. - Så når vi kommer forbi, så kan du bare åbne døren og pege, så skal vi nok klare resten. Hvis du har gamle møbler, som vi skal fjerne først, så tilbyder vi også det.

Prismatch

Hos Wengberg.dk har vi prismatch på dine nye drømmemøbler. Derfor matcher vi laveste butiks- og netpris. Vi bruger alt vores tid på at være de billigste og de bedste, så vi hele tiden kan give dig den oplevelse når du køber møbler. – Så hvis du eksempelvis kigger på møbler hos os, men ser at de er billigere hos en af vores konkurrenter, så sænker vi vores pris, og matcher deres. Det gør vi fordi vi holder af vores kunder, og vi er helt sikker på at I også vil holde af os.

Butikker på Sjælland

I alt har vi 4 butikker rundt omkring på Sjælland. To af vores butikker ligger på Sydsjælland i Glumsø hvor vi både har Møblér med Wengberg og Møblér med Læderbo. Til sammen har de 2 butikker i Glumsø over 4500 kvadratmeter, og har mærker som Naver, Montana og Søren Lund. Læderbo har specialiseret sig i lædermøbler de sidste 50 år, og ved derfor alt om de forskellige lædertyper. Vores butik i Ishøj har 1200 kvadratmeter, hvor du vil kunne se møbler fra fx Skovby, Findahl, og Stressless. Butikken i Ishøj har vores typiske Møblér sortiment, som vi kan lave i mange forskellige størrelser og farver. Den sidste butik finder du i København S, hvor vi ofte eksperimenterer med nye farver og stoftyper. I butikken i København S har vi 1200 kvadratmeter fordelt på 2 etager. I alle vores butikker på Sjælland, har vi det dygtigste personale som kan vejlede dig til det rette møbel.

Beskrivelse

Skovby spisebord – Edition SM27 – er et stilsikkert spisebord, som passer ind i de fleste hjem og indretningstyper. Spisebordet forener æstetik med kvalitetsmaterialer og brugsværdi.

Spisebordet har et bredde- og længdemål på 101 og 205 cm, som gør at bordet i sig selv har en rigtig praktisk størrelse, som kan passe ind til både små og store spisestuer.

Derudover fås Skovby Edition SM27 med tre tillægsplader, der kan forlænge bordet til 358 cm i længden. Tillægspladerne har synkronudtræk med magasin, som skaber en praktisk opbevaringslæsning til pladerne, som du kan have lige ved hånden, når du skal bruge dem.

Skovby spisebord Edition SM27 er velkendt kvalitet produceret i Danmark af Skovby Møbler.

Om Skovby

Med et Skovby spisebord får du et godt, solidt dansk håndværk. Der er fokus på de håndværkertraditioner, som tager udgangspunkt i naturmaterialer med respekt for naturen. Bæredygtigheden er særdeles vigtig og spiller en stor rolle i deres produktion. Skovby er en dansk familieejet virksomhed, der både designer og producerer i Danmark, hvor de indtænker innovation, design og funktionalitet ind i alle deres møbler.

Yderligere information

Størrelse 205 × 101 × 74 cm
Overflade

Hvid laminat

Stel

Eg hvidolie