Zet

Zet rundt spisebord – Kristensen & Kristensen

10.141 DKK

Det runde spisebord i Wood by Kristensens Zet-serie, ses her i en Ø130, men kan laves i forskellige størrelser, alt efter hvilken størrelse du har behov for. Bordet laves i 21 forskellige træfarver, så vi kan stort set tilpasse det til din spisestue.

Selve stål stellet kan laves i 3 forskellige farver, så du har også muligheden for at sætte dit eget præg på bordet. Vi har borde fra Zet-serien stående i vores butik på Amager, så du kan komme forbi og se det store udvalg der.

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse.
Størrelse 130 × 130 × 75 cm

Fri fragt ved køb over 3.000,-

Prismatch

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

ZET-serien er en nyhed fra Wood by Kristensen, der fortsætter med at sætte deres præg på genren inden for klassiske træmøbler. Og det gælder også deres ZET-serie, som blandt andet består af et lækkert rundt spisebord.

Du kan designe dit helt eget runde spisebord med denne flotte serie. Fås med hel eller snart også med en delt bordplade, hvor der kan tilkøbes en eller flere tillægsplader afhængigt af bordets størrelse.

Rundt spisebord af den højeste kvalitet

Wood by Kristensen er en dansk møbelfabrik, som anvender håndsorteret aske- og egetræ af højeste kvalitet og deres møbler fremstilles af deres mange dygtige snedkere, der bruger både ny teknologi samt gamle håndværkstraditioner. Fabrikken er også udstyret med en metalafdeling, hvor deres smede fremstiller bordbenene af stål.

Yderligere information

Størrelse 130 × 130 × 75 cm