Stærk pris

Skovby spisebord – SM27 Special Edition

18.499 kr.

SM27 Special Edition er med sit enkle og elegante design fra Skovby, nem at passe ind i hjemmet.
I samarbejde med Skovby har vi designet et stenlaminat til SM27 Special Edition, og vi har derfor eneret på denne model.
Stellet kan leveres i flere forskellige træfarver. Her ses SM27 Special Edition i eg hvidolie. Der følger tre tillægsplader med, som giver bordet en længde på 308 cm.
Derudover følger der et magasin med til opbevaring af tre plader. Bordet kan i alt forlænges med seks plader.

– Mulighed for 6 tillægsplader
– Slidstærk overflade
– Spisebord i tidløst design

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Skovby spisebord – Edition SM27 – er et stilsikkert spisebord, som passer ind i de fleste hjem og indretningstyper. Spisebordet forener æstetik med kvalitetsmaterialer og brugsværdi.

Med en laminatbordplade bliver Skovby spisebord et bord med utrolig god holdbarhed, som kan modstå hverdagsbrug og som er let at holde. Laminatpladen kan fås i flere farver, og er her vist med et gråt stonelook, som er med til at komplimentere bordets træstel i massiv hvidolieret egetræ.

Spisebordet har et bredde- og længdemål på 101 og 205 cm, som gør at bordet i sig selv har en rigtig praktisk størrelse, som kan passe ind til både små og store spisestuer.

Derudover fås Skovby Edition SM27 med tre tillægsplader, der kan forlænge bordet til 358 cm i længden. Tillægspladerne har synkronudtræk med magasin, som skaber en praktisk opbevaringslæsning til pladerne, som du kan have lige ved hånden, når du skal bruge dem.

Skovby spisebord Edition SM27 er velkendt kvalitet produceret i Danmark af Skovby Møbler.

Om Skovby

Med et Skovby spisebord får du et godt, solidt dansk håndværk. Der er fokus på de håndværkertraditioner, som tager udgangspunkt i naturmaterialer med respekt for naturen. Bæredygtigheden er særdeles vigtig og spiller en stor rolle i deres produktion. Skovby er en dansk familieejet virksomhed, der både designer og producerer i Danmark, hvor de indtænker innovation, design og funktionalitet ind i alle deres møbler.

Yderligere information

Størrelse 205 × 101 × 74 cm