Stue

Gyro lænestol

6.895 DKK10.205 DKK

Denne flotte og elegante lænestol fra svenske Conform, har været yderst populær for det lette udtryk og den gode komfort. Når man sætter sig i Gyro stolen, er den en smule tilbagelænet, hvilket sikrer dig en optimal siddeposition.
Prisen på stolen her, variere hvilken type stof eller læder som man kunne tænke sig.
Den laves i både læder og stof, hvor man kan få den i mange forskellige slags stof og læder.
I vores fysiske butikker har vi mange forskellige lænestole fra svenske Conform.

Farve

, , , ,

Ryd
Varenummer (SKU): N/A

Fri fragt

Pris match

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

I 1978 byggede Conform deres allerførste lænestol, og de har udviklet på deres stole lige siden. Mange af deres stole kan både laves i læder, og stof – og så endda i mange forskellige varianter. Comform er meget kendte for at lave lænestole med runde kanter, hvilket er teknisk svært, når stof og læder samtidig skal se godt ud på stolen.

I vores sortiment, har vi mange Conform stole, bl.a. Turtle, Gyro, Gaga, Time out og Flow stolen. Fælles for dem, er at alle sammen er elegante, samtidig med at de er komfortable – der er nemlig ingen der har sagt at komfort skal være grimt.

Brand

Conform

Produktionsland:

Sverige  

Kendt for:

Conform er blevet kendte for at designe lækre lænestole, samtidig med at de har en god komfort. Mange brands er blevet dygtige til at lave en stol med behagelig komfort, men det er de færreste som både kan lave god komfort, og et rigtig pænt design. Specielt Conforms mekanisme, når man læner sig tilbage er meget behagelig, da den følger kroppen, og det samtidig er let at komme op igen. Derudover har man lavet et lille elegant håndtag i siden  til at styre om man vil læne sig tilbage.  

Lavet møbler siden:

1978

Yderligere information

Farve

, , , ,