Stue

Tilbud

Relieve Lænestol & Skammel

17.720 DKK 15.062 DKK

Denne lækre lænestol fra svenske Conform er en nyhed fra 2019, og i prisen er skamlen inkluderet. Her på billederne ses den i et lækkert stykke læder, men den kan også laves i mange forskellige stykker stof. Selve soklen på lænestolen, kan laves i sort- og mat stål, hvor man også kan give den et stykke træ på udover stålet.
Vi har Relieve stolen, stående i vores udstillinge på Amager, hvor du skal være velkommen til at komme og se den.

Fri fragt

Pris match

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

I 1978 byggede Conform deres allerførste lænestol, og de har udviklet på deres stole lige siden. Mange af deres stole kan både laves i læder, og stof – og så endda i mange forskellige varianter. Comform er meget kendte for at lave lænestole med runde kanter, hvilket er teknisk svært, når stof og læder samtidig skal se godt ud på stolen.

I vores sortiment, har vi mange Conform stole, bl.a. Turtle, Gyro, Gaga, Time out og Flow stolen. Fælles for dem, er at alle sammen er elegante, samtidig med at de er komfortable – der er nemlig ingen der har sagt at komfort skal være grimt.

Brand

Conform

Produktionsland:

Sverige  

Kendt for:

Conform er blevet kendte for at designe lækre lænestole, samtidig med at de har en god komfort. Mange brands er blevet dygtige til at lave en stol med behagelig komfort, men det er de færreste som både kan lave god komfort, og et rigtig pænt design. Specielt Conforms mekanisme, når man læner sig tilbage er meget behagelig, da den følger kroppen, og det samtidig er let at komme op igen. Derudover har man lavet et lille elegant håndtag i siden  til at styre om man vil læne sig tilbage.  

Lavet møbler siden:

1978