Stue

Stressless Aurora 2 pers. sofa

31.300 kr.

Aurora sofaen fra Stressless har ekstremt bløde puder, som sikre dig en rigtig god komfort – og et miljø som du kan slappe af i. Trods de rene linjer har den også nogle flotte detaljer, der giver den et eksklusivt udtryk.
Du kan vælge sofaen i forskellige farver i Stressless’ bløde Paloma læder.
• Sædehøjde: 47 cm
• Sæde dybde: 55 cm
Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Alle lænestole og sofaer fra Stressless bliver produceret oppe i Norge, i en skønne fjord, Sykkylven. Det hele startede i 1971, hvor de lavede deres første stol og har derefter brugt hver dag på at videreudviklet deres stole, hen imod ”Den perfekte stol.”.
Ofte ser man en Stressless lænestol i læder, men hvis en lænestol i stof, passer bedre ind i boligen, så har de også mange muligheder der.

Når det kommer til Stressless er vores udvalg stort, og vi har over 40 års erfaring når det kommer til vejledning af møbler fra Stressless.
Alle vores butikker er udstyret med et studie fra Stressless, men Møblér med Læderbo i Glumsø, har det største Stresslessstudie på Sjælland, og er bestemt en køretur værd.

Yderligere information

Størrelse 82 × 164 × 102 cm
Paloma

, , , ,

Farve

, , , ,

Sofatype