Stue

Relieve Lænestol & Skammel

20.885 DKK

Relieve lænestol & skammel er designet og produceret af  svenske Conform.

Stolen ses her i en sort- og i en grå  læder.
Læderen er en Fantasy læder, som er en lækker semianilin læder, hvilket vil sige at det er et lækkert stykke læder som har fået en overfladebehandling.
– Overfladebehandlingen gør at den ikke tager lige så let mod ridser og snavs.
*Prisen er både for lænestol & skammel.

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse. Det er ikke alle møbler, som vi har stående i vores butikker, så kontakt os gerne, hvis du vil vide hvor du kan se det møbel du leder efter.
Farve

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

I 1978 byggede Conform deres allerførste lænestol, og de har udviklet på deres stole lige siden. Mange af deres stole kan både laves i læder, og stof – og så endda i mange forskellige varianter. Comform er meget kendte for at lave lænestole med runde kanter, hvilket er teknisk svært, når stof og læder samtidig skal se godt ud på stolen.

I vores sortiment, har vi mange Conform stole, bl.a. Turtle, Gyro, Gaga, Time out og Flow stolen. Fælles for dem, er at alle sammen er elegante, samtidig med at de er komfortable – der er nemlig ingen der har sagt at komfort skal være grimt.

Yderligere information

Farve