Tilbud

Tilbud

Stressless Paris lænestol – lav ryg

13.117 kr.

Paris lænestol fra Stressless, er en lille stol med lav ryg, som også sagtens kan bruges i andre rum end i stuen.
Der er lækker formstøbt  koldskum i sæde, som gør at stolen har en lækket komfort og stellet på lænestolen er af aluminium, som er med til at gøre den tidsløs.
Paris stolen er en meget stilrig, og klassisk flot stol, og samtidig behaglig at sidde i.

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Stressless Paris lænestol


Alle lænestole og sofaer fra Stressless bliver produceret oppe i Norge, i en skønne fjord, Sykkylven. Det hele startede i 1971, hvor de lavede deres første stol og har derefter brugt hver dag på at videreudviklet deres stole, hen imod ”Den perfekte stol.”.
– Ofte vil du få fremvist en Stressless lænestol i læder, men hvis du foretrækker stof frem for læder, så er det også en mulighed, da Stressless laver alle deres møbler i flere forskellige stoftyper.

Når det kommer til Stressless er vores udvalg stort, og vi har over 40 års erfaring når det kommer til vejledning af møbler fra Stressless.
Alle vores butikker er udstyret med et studie fra Stressless, men Møblér med Læderbo i Glumsø, har det største Stresslessstudie på Sjælland, og er bestemt en køretur værd.

Når du handler hos os


Prismatch, service & levering…

Vi har solgt møbler siden 1937, og stræber altid efter at finde det rigtige møbel til dig og din bolig. Vi har over 80 års erfaring i at vejlede vores kunder i retningen af det perfekte til lige præcis dem.
Hvis du finder det rigtige møbel hos os, men du kan finde det billigere andre steder, så har vi prismatch hos os, hvilket gør at vi selvfølgelig matcher billigeste pris på det samme møbel.
Hvis du har set dig lun på et nyt møbel, men du ikke kan forestille dig hvordan du skal få møblet hjem til dig, og du ikke selv mener du kan samle dit nye møbel, så kan vi hjælpe dig. Hvis du bor på Sjælland, så tilbyder vi at levere, og samle dit nye møbel, så du skal bare åbne døren og pege i retningen af hvor dit nye møbel skal stå. Du kan læse meget mere om levering og vores service her.

Yderligere information

Paloma

, , , , , , , , , ,

Farve

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...