Tilbud

Tilbud

Stressless Sunrise Lænestol

13.198 kr.

Sunrise lænestol fra Stressless er en klassiker som altid har været høj på komfort. Den ses er med sort stel, laves i 3 forskellige størrelser, og i forskellige farver.
Sunrise stolen er ligesom de mange andre lænestole fra Stressless fyldt med masser af patenter og funktioner, der sikrer dig verdens bedste siddekomfort.

Prisen er uden skammel.

Størrelse

, ,

Paloma

, ,

Overflade

Paloma læder – Semianilin læder

Skumtype

Formstøbt koldskum

Stel

Træ

Leveringstid

6-8 uger

Farve

, ,

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Alle lænestole og sofaer fra Stressless bliver produceret oppe i Norge, i en skønne fjord, Sykkylven. Det hele startede i 1971, hvor de lavede deres første stol og har derefter brugt hver dag på at videreudviklet deres stole, hen imod ”Den perfekte stol.”.
Ofte ser man en Stressless lænestol i læder, men hvis en lænestol i stof, passer bedre ind i boligen, så har de også mange muligheder der.

Når det kommer til Stressless er vores udvalg stort, og vi har over 40 års erfaring når det kommer til vejledning af møbler fra Stressless.
Alle vores butikker er udstyret med et studie fra Stressless, men Møblér med Læderbo i Glumsø, har det største Stresslessstudie på Sjælland, og er bestemt en køretur værd.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Paloma

, ,

Overflade

Paloma læder – Semianilin læder

Skumtype

Formstøbt koldskum

Stel

Træ

Leveringstid

6-8 uger

Farve

, ,