Vitrineskab

Hübsch sort metalskab

6.500 DKK

Hübsch sorte metalskab, Black Metal Mesh Cabinet, er et skab bygget i en metalramme med metalgitter på sider og låger.
Det rå nordiske design, giver en skarp kontrast til især hvide vægge og tilfører mere liv og spil til indretningen.

Gitteret giver en lækker effekt, da man kan se igennem sider og låger, hvilket giver et anderledes visuelt indtryk af opbevaringen. Det giver vitrineskabet en særlig dekorativ effekt, da det der står på hylderne, ikke er helt gemt væk, men bliver en del af indretningen, uden at fylde.

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse.

Fri fragt ved køb over 3.000,-

Pris match

Vi er klar på telefonen

Mangler du information eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon:

Beskrivelse

Hübsch sorte metalskab, Black Metal Mesh Cabinet, er lavet i et nordisk råt look, lever fuldt op til den unikke stil Hübsch kæler for at skabe.
Det anderledes design skaber blikfang både i stuen hvor det oplagt kan bruges til bøger og figurer. I køkkenet kan det give lidt kant til opbevaringen af tallerkener og porcelæn, eller måske til teenage-værelset hvor det skriger attitude.

Hübsch blev grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen, og er siden da kun blevet større, og mere efterspurgt. Hübsch kræser om det unikke kvalitetsdesign, der har lidt kant, god funktionalitet og giver plads til det kreative nordiske look.

Vitrineskabet måler: 100x45x150 cm.